PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
RECURSOS 2.0

Covid-19

Informació pràctica sobre el coronavirus

Per poder estar al dia de les notícies municipals, recomanacions i novetats sobre el coronavirus disposeu d'aquest web:

http://web.sabadell.cat/coronavirus

També em obert un Telegram per oferir informació a la ciutadania amb motiu del coronavirus:

https://t.me/AjSabadell

I recordeu seguir canals oficials com el Canal Salut de la Generalitat de Catalunya: http://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/coronavirus

Logo-APP-180x180

         
Apparador

 

 

1-Principal Sabadell

Apparador és la guia comercial i de serveis de Sabadell, on d'una manera pràctica i ràpida, els usuaris podeu accedir a la informació de serveis locals i comercials com: telèfons d'interès i d’emergència, associacions, ofertes comercials, mapes, i enllaços a webs i xarxes socials. També trobareu menús del dia i cartes dels restaurants, notícies locals, agenda cultural, caixers automàtics, preu de les benzineres i molt més.

Disponible en català

Versió gratuïta

     qr app android apparador   

      qr app apple apparador

 Desenvolupada per: Apparador Local Comercial SCP

L’Ajuntament de Sabadell no és responsable de la falta de veracitat, integritat, actualització i precisió de les dades o informacions que contenen les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no assumeix cap responsabilitat derivada de l’ús incorrecte, inadequat o il·lícit de la informació apareguda en les apps.
L’Ajuntament de Sabadell no es fa responsable de cap anomalia o mal funcionament de les apps, ni de les actualitzacions i noves versions que es desenvolupin de les aplicacions.