Youtube

 Portada Oct


AGENDA JOVE D'OCTUBRE. Descarregar pdf


   pandoraludojove

 

canrullcanpuigaltresact

 


DESTAQUEM:


 

MESCLAT PKMESCLA’T 2017

Dissabte 07/10/2017 a partir de les 10.00h a la Plaça Doctor Robert.
Activitats durant tot el dia i actuació del grup Buhos a les 22.30h.


És una jornada lúdica i festiva, plena de valors, alhora que reivindicativa, organitzada per la Regidoria de Drets Civils i Gènere.

Mostra les entitats, els seus projectes i les seves activitats. És també el fruit d’un treball transversal de les taules i dels espais de confluència dels àmbits de Cooperació, Creences, Gènere, Feminismes i LGTBI, Joventut, Nova Ciutadania, Persones Refugiades i Poble Gitano, rics en entitats compromeses en la lluita per uns drets i uns valors, i per una justícia social sense discriminacions.

 

 

 

 

 

  

 


escena25 pkESCENA 25

Ja podeu adquirir les entrades d' ESCENA 25! Escena 25 és una campanya social impulsada pel Departament de Cultura que vol afavorir l’accés a espectacles de teatre, circ, dansa i concerts, que permetrà també donar a conèixer les programacions estables destinades als joves dels equipaments públics i privats.

Els mesos d'octubre i novembre obri la plataforma perquè els joves d'entre 18 i 25 anys puguin aconseguir les seves entrades per als espectacles que s'ofereixen a la web a preus d'Escena25 (entre 3€ i 10€).

A més a més, cada dia 25 de mes (exceptuant els mesos d'estiu) s'obrirà la plataforma durant 24 hores perquè els joves puguin aconseguir entrades per als espectacles oferts a la web a preus d'Escena 25.

>> Més informació

 


 

CONTACTA'NS

 

REGIDORIA DE DRETS CIVILS I CIUTADANIA
 
T. 937451957 / 937451953

dretscivils@ajsabadell.cat