PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Més d’una centenar d’activitats amenitzaran les nits d’estiu de Sabadell

logo30nits15Una vintena d’entitats programen les activitats artístiques del 30 Nits i Més...

Una vintena d’entitats programen les activitats artístiques del 30 Nits i Més... 

Arrenca amb novetats la programació artística d'estiu a Sabadell, que enguany s’allarga des de mitjan juny fins al final d’agost. Així doncs, el 30 Nits i Més... es dota de més d’un centenar d’activitats que s’aniran desgranant a mesura que l’estiu vagi avançant i que es converteix en una potent agenda de la programació estival.

30nitspres15El tret de sortida es s’ha fet dimarts 14 de juny al bar de l’Estruch, i ha gaudit d’unes càpsules de circ titulades La meva decisió és el meu destí, a càrrec de Lola Galeote (trapezista). L’acte ha permès el retrobament de totes les entitats de la ciutat que participen en la programació d’estiu, que enguany en són una vintena: Joventuts Musicals, l’Alliance Française, la Fundació Caixa Sabadell 1859 BBVA, l’Espai Àgora Sabadell, La Capella, UiU Promotors, el Museu del Gas de la Fundació Gas Natural - Fenosa, el pub The Wild Geese, la Plataforma per la Llengua, la Destil·leria Espectacles, l’Orquestra de Cambra de Sabadell, l’Associació Amics de l’Òpera de Sabadell, l’Orquestra Simfònica del Vallès, el Teler, el Casal Cubà de Sabadell, Il·lús Teatre, l’Alternativa Teatre, el Velòdrom, l’Acadèmia de Belles Arts i l’Escola de Dansa Bots.

La programació del 30 Nits i Més... s’estén pel territori i s’escampa per molts punts de la ciutat, tant a l’aire lliure com en 30nitsfamilia15 equipaments teatrals i diferents espais escènics de la ciutat. Espais com el Teatre La Faràndula, la plaça del Doctor Robert, l’amfiteatre de l’Espai Cultura Sabadell o el parc de Can Gambús i el mirador del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural - Fenosa. Altres espais que acolliran programació d’aquesta edició del festival són també l’Espai Àgora Sabadell, la Cava Urpí, el The Will Geese i la plaça de l’Argub citar-ne uns quants.

La Regidoria de Cultura en aquesta edició aposta per programar circ i música durant el mes d’agost. En aquest sentit, la regidora de Cultura, Montserrat Chacon, ha afirmat que “el nostre objectiu és agrupar en un mateix programa totes les activitats artístiques que la ciutat posa a disposició de la ciutadania durant els mesos d’estiu”. I ha destacat que “el fet d’avançar la data de la programació i d’allargar-la fins a l’agost és un símptoma de la vitalitat cultural que té Sabadell”.

Programa 30 Nits i més     programa3015