PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La pavimentació de part del Passeig permetrà recuperar nous espais per a l’ús de la ciutadania

El proper dilluns, 11 de juliol, s’iniciaran les obres d’anivellament del paviment...

El proper dilluns, 11 de juliol, s’iniciaran les obres d’anivellament del paviment a la zona nord del passeig de la Plaça Major, que fins ara ha estat tancat per les obres de l’estació. Els treballs, amb un pressupost de prop de 6.000 euros, s’acabaran a finals de la setmana i és previst que a partir del 15 de juliol es puguin retirar les tanques.

Posteriorment, a partir del 18 de juliol, està previst que comencin les obres de pavimentació definitives dels espais que envolten els accessos a l’estació, l’ascensor, les escales, les reixes de ventilació i les escales d’emergència. A més, s’instal·larà un aparcament de bicicletes i bancs a la zona que hi ha entre el carrer de l’Església i el Racó del Campanar. Els treballs compten amb un pressupost de 68.420 euros i es preveu que acabin el 31 d’agost.

Les obres d’urbanització es completaran amb la pavimentació definitiva dels extrems nord i sud del Passeig, que s’iniciarà al gener del proper any, un cop finalitzada la campanya de Nadal. Es preveu que els treballs acabin a la primavera del 2017 i compten amb un pressupost de 171.847 euros.

La tinenta d’alcalde de Territori i Sostenibilitat, Glòria Rubio, ha afirmat que “necessitem alliberar espais per als vianants a mesura que es vagin acabant les obres, perquè la ciutadania pugui fer seu aquest punt tant simbòlic de Sabadell”. També ha afegit que “amb aquests treballs complim el compromís que vam anunciar al març, de tancar les fases d’obres d’urbanització corresponents als projectes iniciats per l’anterior govern municipal. Ara, tancada una etapa, cal iniciar la definitiva per tal de convertir el Passeig en un punt de trobada de la ciutadania, amb una proposta que vagi més enllà de la urbanització ja feta”.

 

planopasseig