PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Alimentació crítica i responsable

A qui s'adreça:
Alumnes de PFI i escoles d'adults.

Descripció:
Taller per reflexionar sobre el consum d’aliments que beneficia la salut de les persones i la del planeta en oposició al consum de productes alimentaris que contribueixen a malmetre-les i, a més, maltracta els animals.

Aquest taller consta de dues sessions i es desenvolupa a l'aula.

Objectius:
- Informació sobre el contingut bàsic de la dieta mediterrània i sobre la distribució setmanal d’aliments per dur a terme una alimentació saludable i equilibrada.  
- Lectura crítica de les etiquetes dels productes alimentaris i de la seva publicitat per ajudar a prendre consciència de la necessitat de restringir el consum dels aliments malsans que contenen excés de sucre, de sal, de greixos no saludables i additius absolutament prescindibles.
- Reflexió sobre la implicació de l’excés de consum de carn i elaborats i de peix sobre la nostra salut i la del medi ambient

Competències bàsiques:
- Competència d'autonomia i iniciativa personal
- Competència de coneixement i interacció amb el món físic
- Competència social i ciutadana

Desenvolupament:
Durada: dos sessions d’una hora
Nombre d'alumnes per sessió: 1 grup classe
Dates de realització i horaris: a concretar
Lloc de realització: centre educatiu
Cost: gratuït.

Inscripció:

Informació:
Servei de Salut (Promoció de la Salut)
Persona de contacte: Ma José Olmo
Telèfon: 93 745 34 05
Correu electrònic: promociosalut@ajsabadell.cat

Organització:
Regidoria de Salut

ImprimeixCorreu-e