PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La façana de l’Ajuntament lluirà el llaç rosa amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de Mama

rosa14El proper dimecres 19 d’octubre...

La Junta de Portaveus extraordinària del passat 11 d'octubre va aprovar penjar la llaçada rosa de la façana de l’Ajuntament, amb motiu del Dia Mundial contra el Càncer de rosa14Mama, el proper dimecres 19 d’octubre.

La finalitat d'aquesta jornada és conscienciar la població de la importància del diagnòstic precoç del càncer de mama per guanyar la lluita contra aquesta malaltia que, segons la Generalitat, afecta cada any més de 5.300 dones a Catalunya.

A Sabadell, a partir d’aquest cap de setmana, diverses entitats posaran punts informatiu per donar a conèixer el projectes i accions que es duen a terme des de Sabadell.

Punts informatius

Aquest dissabte dia 15 a partir de les 10 del matí, l’Associació Espanyola Contra el Càncer (AECC) instal·larà dues taules informatives: al carrer d’en Font, davant de l’antiga biblioteca i al carrer de Sant Antoni Maria Claret. L’AECC organitza a Catalunya la campanya de sensibilització "Suma’t al rosa" que proposa expressar el compromís de la societat amb el càncer de mama mitjançant un símbol de la lluita contra aquesta malaltia, adquirint unes ulleres roses.

El diumenge 16, Oncolliga organitzarà de 9 a 14, un Mercat Solidari a la plaça del Mercat Central, amb enlairament de globus amb desitjos i encesa d’espelmes.

L’entitat ha organitzat diferents activitats al llarg de la setmana per diferents localitats catalanes. A Sabadell, el dimecres 19 d’octubre, a les 19 h., al Centre Cívic Cal Balsach,  tindrà lloc la xerrada Actualització dels tractaments del càncer de mama, a càrrec del Dr. Ramón Florensa coordinador i les Dres. Sandra Medina i Sílvia Martinez membres de la Unitat de Patologia Mamària del Consorci Sanitari Parc Taulí.

La mateixa entitat també tindrà instal·lat un punt informatiu el dia 19 al carrer de Sant Antoni Maria Claret. Altres associacions, com el Far (de 9 a 19 h, a la plaça del Doctor Robert) o Picam (de 9 a 2o h, al carrer d’en Font), col·locaran també parades informatives el mateix dimecres dia 19.