PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell Compromesa, Sabadell Ciutat Refugi

Sabadell és una ciutat de valors, una ciutat compromesa amb la seva ciutadania, que aspira a fer real la dignitat i la qualitat de vida per a tothom sense distinció per motiu d’ètnia, edat, gènere, origen, diversitat sexual, creença o diversitat funcional. I aquesta realitat s’ha de posar en valor per ser una guia col·lectiva que formi part de la nostra cultura pública comuna.

L’Ajuntament de Sabadell té com a objectiu el desenvolupament d’aquesta ciutat compromesa amb els valors, una ciutat gresol de ciutadans i ciutadanes que comparteixen drets i deures, que són solidaris i cooperen amb les altres persones, que acullen les persones nouvingudes des del valor de l’hospitalitat, que s’impliquen activament a favor de la igualtat entre dones i homes i contra qualsevol tipus de violència, que treballen a favor de l’autonomia personal i la llibertat, que aposten per l’emancipació dels i les joves i que, des de l’estima, el respecte i l’austeritat, creuen que la diversitat i la interacció són la base de la convivència.

Per això, l’Ajuntament treballa aquests objectius en la defensa del dret d’asil i de les persones refugiades des dels següents àmbits:

 

cooperacioenruta    acollida           sensibilitzacio        inciinsti       recullpremsa