PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El Pavelló Municipal del Nord acollirà el partit amistós Catalunya- Brasil de futbol sala

El proper dimarts, 31 de gener, a les 21.30 h...

CATBRA26El Pavelló Municipal Sabadell Nord es convertirà, el proper dimarts, 31 de gener, a les 21.30 h, en l'escenari del partit de futbol sala entre les seleccions de Catalunya i Brasil. El de Sabadell serà el segon dels dos partits amistosos organitzats per la Federació Catalana de Futbol. El primer partit entre les dues seleccions tindrà lloc el proper diumenge, 29 de gener, a Granollers.

Les entrades, que ja estan exhaurides, s’han repartit entre els 1.300 clubs que practiquen futbol sala federat arreu de Catalunya i que ho han sol·licitat. Els clubs de la ciutat de Sabadell que estan associats a la Federació Catalana de Futbol són: Club Futbol Sala Amics del Pou Nou Escorial, Futbol Sala Sabadell Femení, Club Esportiu Escola Pia de Sabadell, Club Grups Arrahona Futbol Sala, Club Natació Sabadell i Futbol Sala Salesians.

Avui, durant la presentació de l'esdeveniment, la regidora d'Esports de l'Ajuntament de Sabadell, Marisol Martínez, s'ha mostrat molt satisfeta perquè la ciutat pugui acollir un partit d'aquestes característiques i ha comentat que "obrim les portes del Pavelló del Nord per a aquest partit però, a més, impliquem a les entitats de futbol sala de la ciutat, que podran gaudir de l'esdeveniment”.

El futbol sala ha tingut un arrelament molt important a Sabadell, amb milers de practicants, des de l’esport escolar i les lligues de lleure fins als equips federats. Per Marisol Martínez “la ciutat acull un esdeveniment esportiu internacional del màxim nivell, d’un esport, a més, molt arrelat a Sabadell i en un equipament a l’alçada".

Per la seva banda, el vicepresident de la Federació Catalana de Futbol, Joan Soteras, ha donat les gràcies a l'Ajuntament de Sabadell per col·laborar-hi i ha explicat que “com a vicepresident de la Federació i com a sabadellenc és un orgull que la ciutat pugui se l’escenari d’un partit així. Estem davant de dues potències mundials en aquest esport. A més, disputar-lo en un pavelló com el del Nord és perfecte”.

Les entrades per assistir estan esgotades. El partit serà retransmès per Televisió de Catalunya, pel canal Esports3.