PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell, present a la rebuda de la Marxa Pagesa al Consell Comarcal del Vallès Occidental

Representants de la Marxa han lliurat un manifest al...

Representants de la Marxa han lliurat un manifest al president del Consell i a representants de diferents ajuntaments marxapagesa27

El sindicat agrari Unió de Pagesos ha organitzat aquests dies la Marxa Pagesa, una mobilització per renovar l’acord de la societat amb el camp. Durant el recorregut per Catalunya, la Marxa ha arribat aquest migdia al Consell Comarcal del Vallès Occidental, on els seus representants han estat rebuts pel president de l’organisme comarcal, Ignasi Giménez, i per diversos representants d’ajuntaments. El tinent d’alcalde i regidor de Sostenibilitat, Joan Berlanga, ha assistit a la trobada representant Sabadell.

Durant la recepció, que ha tingut lloc al Saló de Plens del Consell Comarcal, membres de la Marxa han lliurat als representants institucionals el manifest “Lluita amb Unió de Pagesos per la dignitat de la pagesia”. Després de la trobada, Joan Berlanga ha comentat que “des de Sabadell donem suport a aquesta marxa, que té com a objectiu dignificar la pagesia”. A més, ha afegit que “des del municipi estem treballant per reactivar el Parc Agrari i afavorir que les finques agrícoles municipals estiguin conreades”.

La Marxa està recorrent Catalunya entre ahir i avui i tindrà l’acte final demà a Barcelona.