PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’Ajuntament de Sabadell rep el Segell Infoparticipa 2016 a la qualitat i transparència de la comunicació pública local

El consistori ha estat reconegut amb un 98,02 % de compliment en transparència...

L’Ajuntament de Sabadell ha rebut el  Segell Infoparticipa 2016 a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local, un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la UAB i que avalua el grau d’informació als webs municipals dels ajuntaments, consells comarcals i IMG 0146diputacions.

La regidora de Transparència, Elena Hinojo, va ser l’encarregada de recollir el premi, ahir dimecres, durant el transcurs de l’Acte d’entrega de la 4a. Edició del Segell Infoparticipa, que va tenir lloc ala sala d’actes del Rectorat de la UAB, organitzat conjuntament per la UAB i la Secretaria de Transparència i Govern Obert de la Generalitat de Catalunya.

El web de l’Ajuntament de Sabadell ha estat reconegut amb el Segell Infoparticipa, amb un 98,02% de compliment, ja que han estat avaluats positivament 51 dels 52 indicadors definits pel LPCCP, per a aquesta quarta edició i, per tant, se situa entre els municipis de Catalunya amb major percentatge de compliment en aspectes relacionats amb cinc grans temes: qui són els representants polítics, com es gestionen els recursos col·lectius i els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions), com informen de la seva gestió i quines eines de participació   proporcionen.

Amb l'entrada en vigor de la Llei de Transparència, des del LPCCP es van reformular el nombre i la definició dels indicadors a avaluar, esdevenint així també una mesura del grau de compliment dels preceptes de publicitat activa que estableix la Llei.