PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Les obres del col·lector que passa per sota la Bassa s’han acabat en el termini previst

Finalment, han costat gairebé un 10 % menys del preu amb què s’havien adjudicat...

Finalment, han costat gairebé un 10 % menys del preu amb què s’havien adjudicat bassa8

Les obres del col·lector de Sant Oleguer, el que passa per sota a Bassa, ja estan enllestides dins el termini que s’havia previst inicialment. Aquests treballs han permès reparar i el reforçar estructuralment el tram del col·lector subterrani que discorre sota el complex esportiu.

A més de la reparació, s'han portat a terme unes actuacions complementàries de millora en la resta del col·lector de Sant Oleguer, que han permès realitzar una inspecció de tot el traçat, des de l’inici al carrer de Sol i Padrís. També s’han construït diversos pous de registre, que permetran millorar la inspecció i les tasques de neteja i manteniment en aquest important col·lector de la xarxa de clavegueram de la ciutat.  

Les obres tenien un import previst d’1.207.119,98 euros i es van adjudicar per 793.408,39. Finalment, el cost dels treballs ha estat de 718.825,98 euros, cosa que representa un estalvi de 74.582,41, és a dir, un 9,4 % sobre el preu d’adjudicació. L’obra ha anat a càrrec de BIGAS GRUP, SLU –empresa contractista– i de l’ Estudi d'Enginyeria Vall, SLP –direcció de l’obra.

Xavier Guerrero, regidor d’Espai Públic, ha afirmat que cal destacar la bona execució de les obres i la disponibilitat tant de l'empresa contractista com de la direcció de les obres. El rigor amb què han treballat els tècnics municipals i les dues empreses han sigut un factor clau a l’hora de fer possible que l’obra s’hagi acabat uns dies abans del previst i amb gairebé un 10 % d’estalvi econòmic”.