PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Llançadora d'Ocupació de Sabadell registra les primeres insercions laborals en un mes en funcionament

Compleix un mes des de la seva posada en marxa per ajudar a una vintena de persones desocupades...

 

La Llançadora d'Ocupació de Sabadell compleix un mes des de la seva posada en marxa per ajudar a una vintena de persones desocupades a entrenar una nova manera de recerca de feina en equip, amb noves eines i procediments d’acord amb el mercat laboral actual i compta amb l'ajuda i orientació d’una especialista durant cinc mesos. Fruit d'aquestes activitats, de l'esforç individual i col·lectiu, hi ha quatre persones que ja han trobat feina en diferents sectors. Els participants en aquest projecte tenen edats compreses entre els 18 i els 58 anys, amb diferents nivells formatius i trajectòries laborals.

L'Ajuntament de Sabadell col·labora amb la Fundació Santa Maria la Real i la Fundació Telefónica amb el cofinançament del Fons Social Europeu per tenir la Llançadora d'Ocupació a la ciutat. La participació de l’Ajuntament en aquest projecte ha consistit en derivar persones que puguin formar part de la Llançadora i alhora posar a disposició les instal·lacions i l’equipament necessari del Centre Cívic Ca n’Oriac per a que es pugui portar a terme el projecte.

El regidor Treball i Empresa a l'Ajuntament de Sabadell, Eduard Navarro; el director de Fundació Telefònica Catalunya, Joan Cruz; i la tècnica de Comunicació del programa Llançadores d'Ocupació a la Fundació Santa Maria la Real, Marta Prieto, han visitat avui als participants de la I Llançadora d'Ocupació de Sabadell.

El regidor d'Ocupació i Empresa, Eduard Navarro, ha reiterat el compromís amb projectes complementaris a l'activitat que ja es desenvolupa des de l’Ajuntament de Sabadell per millorar l'ocupabilitat de les persones. Per la seva banda, el director de Fundación Telefónica Catalunya, Joan Cruz, ha destacat que les Llançadores són una resposta eficaç al problema de la desocupació. Marta Prieto ha afegit que amb les Llançadores els participants fan un entrenament que els permetrà estar més ben preparats, reforçar les seves habilitats i comptar amb noves oportunitats.

Més informació

 

Llançadora d'Ocupació de Sabadell