PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

6è Concurs "Piula contra la violència masclista"

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d’ESO, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.
 
Descripció: 
El Concurs "Piula contra la violència masclista: el 25N dóna més" consisteix en crear un eslògan o frase curta de 140 caràcters com a màxim, que serveixi de missatge clau de la campanya del Consell Comarcal del Vallès Occidental en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones i aprofitar les xarxes socials per divulgar-lo, el 25 de novembre.
Les frases s’han d’enviar a través del formulari inclòs a la plana web del Consell Comarcal del Vallès Occidental www.ccvoc.cat o mitjançant la lectura del codi QR.
 
Cada dia el Consell Comarcal publicarà a les xarxes (twitter/facebook/instagram) els eslògans, sota pseudònim o amb l’usuari de twitter de les persones. Es verificarà que les frases siguin inèdites. 
 
El Concurs consta de dues categories:
- Categoria júnior, dels 14 als 17 anys. 
- Categoria sènior, dels 18 als 30 anys. 
 
La participació en aquest concurs implica l'acceptació de les bases penjades a la pàgina web del Consell Comarcal del Vallès Occidental: www.ccvoc.cat 
 
Objectius:
- Sensibilitzar contra la violència masclista al jovent de la comarca.
- Promoure el diàleg participatiu i fer visible la importància de les relacions igualitàries. 
- Fomentar la igualtat dona-home: representació de la igualtat per a l’eliminació de la violència envers les dones a través del llenguatge.
 
Competències bàsiques:
- Competència social i ciutadana.
- Competència d’autonomia i iniciativa personal.
 
Desenvolupament:
A partir del 15 de setembre i fins el 25 de novembre es poden sol·licitar materials sobre igualtat i violència masclista per treballar la temàtica a l’aula, al correu ccvoc.piula@ccvoc.cat.
Cost: gratuït
Observacions: a l’iniciar el curs s’enviarà informació més detallada del concurs a tots els centres de la comarca. Més informació a la pàgina web
 
Informació:
Consell Comarcal del Vallès Occidental
Correu electrònic: ccvoc.piula@ccvoc.cat
Telèfon 93 727 35 34
 
Organització:
Consell Comarcal del Vallès Occidental

ImprimeixCorreu-e