PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Sabadell es manté com el principal Centre Reempresa de Barcelona

Des de l’inici del projecte s’ha evitat el tancament de 50 empreses per manca de relleu...

reempresa2Des de l’inici del projecte s’ha evitat el tancament de 50 empreses per manca de relleu

Sabadell ha acollit avui la tercera edició de la Matinal de la Reempresa al Centre d’Empreses Industrials de Can Roqueta. L’activitat ha reunit més de 100 persones entre empresaris del territori que han decidit vendre el seu negoci i reemprenedors disposats a donar-los continuïtat.

En el marc d’aquest acte, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant ha assenyalat que “en la implementació de Reempresa, Sabadell es situa en primer lloc de la província de Barcelona pel que fa a activitat desenvolupada des de l’inici del projecte”. Serracant ha afegit que “és una bona notícia per a Sabadell poder evitar el tancament de 50 empreses per manca de relleu i continuarem treballant en aquesta línia”.

Per la seva part, el regidor de Treball i Empresa, Eduard Navarro, ha destacat que "l'alt índex d'empreses rellevades que continuen funcionant, anys després d’haver passat el testimoni, demostra l'èxit d'aquest programa público- privat”

Des del seu començament fins a juny de 2017, Sabadell ha respost a 190 persones interessades pel programa i s’han gestionat 162 projectes de cessió. Com a resultat s’han aconseguit 50 casos d'èxit, dels quals la majoria han estat cessions de negocis, però també emprenedors de Sabadell han comprat empreses d'altres territoris. En alguns casos les persones tot i adquirir un negoci de fora de la ciutat l’ha traslladat al municipi i ja preveu la seva ampliació.

El paper l’administració local en aquest servei consisteix en donar a conèixer aquesta iniciativa i oferir suport a qui s’interessa. En el cas de Sabadell, l'Ajuntament s’encarrega d’oferir assessorament per als cedents d’empresa i pe als reemprenedors sobre les característiques dels processos de compra-venda d’empreses i per a l’elaboració d’un Pla de reempresa o de cessió.

Per a més informació, les persones interessades poden consultar el portal www.reempresa.org, www.sabadellempresa.cat o adreçar-se a l’Oficina d’Atenció a l’Empresa i l’Autònom (ctra. de Barcelona, 208 bis, Sabadell).

Més informació al Termòmetre de la Reempresa

 

reempresa1