PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Nou web per donar a conèixer els serveis socials municipals

S’ha posat en funcionament amb l’objectiu de facilitar la consulta dels serveis i projectes d’Acció Social...

 

acciosocial21El nou portal www.sabadell.cat/acciosocial, que substitueix l’antiga pàgina web dels serveis socials municipals, s’ha posat en funcionament amb l’objectiu de facilitar la consulta dels serveis i projectes d’Acció Social, amb un llenguatge directe i amb itineraris pensats per respondre als problemes que puguin sorgir.

El regidor d’Acció Social, Gabriel Fernàndez, ha explicat que “el canvi no es limita a una modificació del portal, sinó que respon a una concepció renovada de la gestió municipal en aquest àmbit, amb la clara voluntat de potenciar el coneixement per part de la ciutadania dels serveis als quals té dret en l’àmbit social i dels deures que ha de complir”.

El web ofereix una estructura àgil, per facilitar l’accés a la informació. Un dels elements destacats és un bàner directe per l’Atenció ordinària de Serveis Socials Bàsics. Aquesta és la principal porta d’accés als serveis socials de la ciutat, que compten amb punts d’atenció a 12 CAP i a 4 centres cívics. Detalla quins problemes i necessitats atenen els equips d’Acció Social i com accedir-hi: atenció a les Urgències i Emergències Socials (SUES); dependència; Atenció a la infància, adolescència i família; problemàtiques relacionades amb l’habitatge, llum, gas i aigua; ajuts i prestacions diverses ; Rebost Solidari;atenció a la discapacitat; i suport a les persones sense llar.

El nou portal facilita informació sobre el suport i acompanyament a persones en situació d’exclusió severa, activant els recursos necessaris per millorar la situació d’aquests ciutadans i ciutadanes. També compta amb una pestanya dedicada a la Participació, que és un dels 11 principis que regeixen el Pla Estratègic d'Acció Social Sabadell 2025 (PEAS). Un principi i tret fonamental que ha caracteritzat tant el procés d'elaboració del PEAS, com també el seu procés d'implementació i d'avaluació.

Altres pestanyes donen accés a diferents documents rellevants de la política social o d’informació estadística, i a les entitats socials locals d’interès en serveis socials.