PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES
 
SALUT

Dia sense tabac

   

PROTEGIM EL QUE ESTIMEM

31 DE MAIG DE 2023

 
   

 

El consum de tabac continua sent, actualment, un dels principals reptes de salut i el seu consum afecta a la persona consumidora, al seu entorn més directe i també a la sostenibilitat i salut del planeta.

 

Per això es fonamental reforçar les polítiques per a prevenir el tabaquisme i, en aquells casos en els que es consumeixi, apel·lar per a que es faci de manera que es minimitzi l'impacte, especialment a tercers i quartes persones.

 

En aquesta sèrie de vídeos es fa èmfasi el modelat, el fum que queda atrapat en els entorns quotidians (casa i cotxe) i, finalment, en els recursos públics que poden acompanyar en el procés de deixar de fumar, un cop s'ha pres la decisió.

 

 
   

Modelat

El modelat és un procés bàsic d’aprenentatge, també pel que fa al consum de tabac. Per això és tan important tenir cura de no fer-ho sobretot allà on la presència d’infants i adolescents és elevada.  

 
     
   

 

Tabac al cotxe?

La majoria de persones tenen cura d’evitar fumar quan compartim el cotxe amb els altres, però quan viatgem sols, tampoc és bona idea fumar, saps perquè? (pols del tabac)

 
     
   

 

Tabac a casa?

Saps el motiu pel qual no és recomanable fumar a l’interior de casa nostra, encara que estiguem sols, i que després d’haver-ho fet, ventilem? (pols del tabac)

 
   

 
   

 

És un bon moment per deixar de fumar?

Deixar de fumar sempre és una idea genial. Per tu, per les persones que conviuen amb tu i pel planeta. I al 061 et poden ajudar.

 
   

 

 

També et pot interessar...