PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

Com es fa entorn de diades internacionals relacionades amb els drets civils i ciutadania, enguany, en el cicle que va del 17 de Maig (Dia contra l’homofòbia i les altres fòbies per orientació sexual) i el 28 de juny (Dia de l’orgull gai), publiquem aquest monogràfic, amb l'objectiu de  visibilitzar altres orientacions sexuals, menys presents, que l’homosexual masculina.

 

Sabadell Ciutat Diversa

Vídeo resum del projecte "Teixint la Convivència, Xarxa Antirumors de Sabadell" que s'ha dut a terme des de gener de 2014 fins a maig de 2015, dins del marc del programa europeu C4i Communication for Integration.

 

Del 2 a l’18 de juny els diferents espais joves de la ciutat treballaran el tema del bullying (o assetjament) davant la diferència

Ja podeu consultar les activitats que els espais joves i altres entitats juvenils de la ciutat han organitzat per aquest mes de maig.

L'alcalde de Sabadell en funcions, Joan Carles Sánchez, presenta una nova acció per recollir aliments per al Rebost Solidari de Sabadell sota el títol Omplim el Rebost. A l'acte l'acompanyarà Marta Farrés, tinenta d’alcalde de Serveis a les Persones i regidora de Serveis Socials en funcions.

Hora:  12 del migdia
Lloc: Sala de Govern

Acte exclusiu per a mitjans de comunicació

Amb l’objectiu d’incrementar les reserves del Rebost Solidari de Sabadell, amb la col·laboració del conjunt de la ciutadania...

Edicions Cultura