PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

L’alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez, ha traslladat al president de la Generalitat la importància que té per a Sabadell que es pugui portar a terme el soterrament...

L'alcalde de Sabadell, Juli Fernàndez,  acompanyat de la regidora de Cultura, Montser Chacon, inaugura l'exposició de Francesc Casañas i Riera. El retrat d’una ciutat (Sabadell, 1909-1936).

Hora: 8 del vespre
Lloc: Museu d'Història de Sabadell

Publicat: 29-12-2015           Estat : finalitzat

Amb motiu de la celebració de la Cursa de Cap d'Any de Sabadell el dimecres 31 de desembre, es produiran les següents afectacions a la mobilitat: 

Recorregut (hora de sortida les 17:00 h): Pl. de la Creu Alta, avda. de l'Onze de Setembre, via de Massagué, pg. de Manresa, pg. de la Plaça Major, Rambla, c. de Latorre, c. de Sant Pau, pl. de Sant Roc, c. de Gràcia, c. de l'Escola Industrial, c. de Colom, c. de Corominas, c. de Calderón, c. de Gràcia, pl. de Granados, rda. de Zamenhof i avda. de l'Onze de Setembre.

Publicat: 03-12-2015

Afectacions al transport públic i accés a vehicles autoritzats al centre amb motiu de la campanya de Nadal.

Entre els dies 5 de desembre i 10 de gener i coincidint amb la campanya de Nadal, l’Ajuntament activa un dispositiu especial de mobilitat al centre de la ciutat. D’aquesta manera es vol facilitar l’accés dels vianants a aquesta zona, on es concentren activitats nadalenques i un gran nombre de comerços.

 402-fira-de-santa-llucia

Publicat: 22-10-2015         Estat : finalitzat

Tall total de l'av. Barberà els dies 24 i 25 d'octubre per obres de millora del paviment.

asfalto-eco

Dissabte es portarà a terme l’asfaltatge. El diumenge 25 es completaran els treballs de pintura i senyalització i s’anirà obrint el pas de vehicles al trànsit.

S'afectaran les línies d'autobús 1, 2, 3, 5, 55 i 80. Diumenge quedaran afectades les línies F1, F2, F3 i F5. Igualment els autobusos interurbans hauran de modificar recorregut.

Els guals existents a la mateixa avinguda quedaran afectats sense poder accedir-hi.

Edicions Cultura