PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Dilluns 1 d’octubre Sabadell celebra el Dia Internacional de la gent gran amb un ampli programa d’activitats centrades en els hàbits saludables. Els actes de celebració s’enllacen amb la Festa dels Avis i les Àvies i duraran fins al dia 8.

La commemoració s’inicia el dia 2 amb una mostra d’activitats i de tastets gratuïts en l’Antic Mercat de Sant Joan. A les 11 del matí tindrà lloc la presentació del llibre Hàbits Saludables. A 2/4 de 5 de la tarda tindrà lloc l’acte central a la plaça del Doctor Robert que s’iniciarà amb un berenar ofert per les residències col·laboradores, una olimpíada esportiva amb la participació de la gent gran de les residències i posteriorment hi haurà la lectura del Manifest del Dia Internacional de la Gent Gran. La jornada acabarà amb una master class de gimnàstica Musica i moviment. Per veure el programa complert, feu clic aqui.

Totes aquestes propostes compten amb el suport de la Coordinadora de Casals de la Gent Gran de Sabadell i cinc residències de la ciutat: Ciutat de Sabadell, Allegra, Santa Rita, Mutuam La Creueta, SARQuavitae, així com la col·laboració de Fundació Agrupació.

Hora: 8:30h

Lloc: Edifici Consistorial (Pl. Sant Roc, 1).

Assistents: Maties Serracant, Alcalde, Glòria Rubio, Regidora d'Habitatge i Participació i Assessors.

Reunió a porta tancada.

Hora: 9:30h

Lloc: Sala de Govern de l'Edifici Consistorial (Pl. Sant Roc, 1).

Assistents: Alcalde, Tinents d'Alcalde, Regidors de Govern i portaveus dels Grups Municipals.

Reunió tancada excepte la part pública.

Hora: 2/4 de 10 del matí

Lloc: Edifici Consistorial

Acte a porta tancada, excepte la part pública.

Dia: 9/10/2016
Horari: A les 18 h
Lloc: Biblioteca de Can Puiggener 

Activitat amb motiu de la inauguració de l'exposició itinerant "El Món del circ" . Us convidem a viure moments màgics i silenciosos de la mà d'un dels personatges més estimats del món del circ: el mim. Per a infants de totes les edats. A càrrec de Mimo Chispa.