Youtube

Consells i taules

 

La Regidoria de Drets Civils i Ciutadania compta amb un conjunt de consells i taules de treball per a cada àmbit d’actuació, formades per representants de l’administració i de la societat civil (entitats i particulars), a fi de disposar d’un espai comú de debat i reflexió sobre els diversos temes que preocupen a la societat sabadellenca així com programar actuacions conjuntes, a nivell de ciutat.

El Consell de Solidaritat i Cooperació és un òrgan participatiu format per representants de grups municipals, administració local, entitats i empreses, amb l’objectiu d’intercanviar experiències en l’àmbit de la solidaritat i la cooperació i treballar en xarxa, coordinant actuacions per a assolir societats més justes i cohesionades.

La Comissió de la Convivència és un instrument ciutadà de seguiment i d’intervenció directe, en casos d’agressions o discriminacions per raó de xenofòbia, racisme o homofòbia. Està formada pels grups municipals, representants de l’administració local, dels cossos de seguretat, el Col·legi d’Advocats, el Síndic de Greuges, entitats cíviques i socials de la ciutat, i pels sindicats CCOO, UGT i USOC.

 


COMPOSICIÓ

 


 

Contacta'ns

REGIDORIA DE DRETS CIVILS I CIUTADANIA
 
C. de Sant Pau,34, 08201, Sabadell

T. 937451957 / 937451953

dretscivils@ajsabadell.cat