PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Divendres 29 de setembre va acabar el termini de presentació de candidatures al concurs de curts (documentals i de ficció), es donaran a conèixer el nombre i la procedència dels curts així com la programació prevista per la mostra i altres activitats de sensibilització sobre benestar animal que s’impulsaran durant aquesta tardor.

Avui dimecres, 4 d’octubre, a les 7 de la tarda, es lliurarà el 6è Memorial Àlex Seglers. En aquesta edició seran guardonats Dolors Bramon a títol individual i la Fundació Ciutadania Multicultural Mescladís. Durant l’acte, conduït per la periodista Adelina Castillejo, es lliuraran els Plats d’Art elaborats per Maria Bosch i Josep Madaula.

Demà, dijous 5 d’octubre, a les 12 del migdia, es presentarà el Pla per a l’Equitat i l’Èxit Educatiu. Es tracta d’un full de ruta a 10 anys vista, elaborat de manera participativa i que estableix les principals estratègies i accions a desenvolupar per reduir les desigualtats educatives a Sabadell.

Les instal·lacions de l’antiga estació de Sabadell Rambla dels Ferrocarrils de la Generalitat, acolliran un nou centre de desenvolupament ferroviari. La presentació del projecte anirà a càrrec del conseller de Territori i Sostenibilitat, Josep Rull, l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i el president dels FGC, Enric Ticó.

Dimecres 11 d’octubre, a les 5 de la tarda, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple municipal a l’Ajuntament. El passat 25 de setembre la Junta de Portaveus va acordar ajornar la sessió del Ple corresponent al mes de setembre.

L’Ajuntament de Sabadell posa en marxa un procés participatiu que contribuirà a definir el funcionament i els serveis de l’Oficina d’Entitats. Aquest nou servei pretén ser una eina per enfortir el teixit associatiu de la ciutat i fomentar la participació democràtica de la ciutadania. Amb aquesta finalitat, des de la plataforma Decidim Sabadell s’obre l’espai "Pensem l'Oficina d'Entitats", per recollir necessitats i aportacions relacionades amb la futura oficina.

Demà, dimarts 17 d’octubre, a les 9 del matí, es portarà a terme una trobada amb alumnat del Lycée Jean Brito de Bain-de-Bretagne (França), que aquests dies participa en un intercanvi a Sabadell amb alumnat de l’Institut Pau Vila. El projecte es desenvolupa en el marc del Programa Batxibac.