PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La Plataforma per la Llengua presentarà els primers resultats del Pla d’Actuació Lingüística Integral al Districte 6 de Sabadell. Aquest projecte, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i de l’Ajuntament de Sabadell, està en marxa des de l’estiu i serveix per analitzar la situació de la llengua catalana als barris d’aquest districte. També pretén donar a conèixer el català als espais públics i lúdics, amb el propòsit que la llengua catalana sigui l’eix vertebrador i de cohesió d’una societat multicultural i diversa.

Des d’aleshores, aquest pla actua de manera transversal amb les entitats socials, culturals del barri, les diferents comunitats religioses, agents educatius, socials, sanitaris i establiments comercials.

Durant la roda de premsa s’exposarà el diagnòstic que s’ha fet al districte, com s’està desenvolupant el projecte durant els primers mesos i s’anunciarà el macroconcert que es farà abans de Nadal.

Divendres 1 de desembre tindrà lloc la inauguració de l’exposició "Il·lustracions del conte Nit de Reis a Sabadell". La mostra exposa les noves il·lustracions que diversos membres del Col·lectiu Bafarada han elaborat per a la nova edició del conte Nit de reis a Sabadell.