PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La presentació del cicle de quatre representacions escolars de Teranga, organitzades per LaSala amb el suport de l'Obra Social "la Caixa" i dirigides a alumnes de cicle inicial i mitjà, tindrà lloc el dijous 15 de març, coincidint amb una de les sessions escolars.

L’Ajuntament ha impulsat la creació d’una marca de ciutat amb l’objectiu de reforçar la identitat col·lectiva i posicionar la ciutat fora del seu propi territori. Per fer-ho, s’ha encarregat el projecte de conceptualització, disseny i execució de la marca a la fundació de l'Escola Superior de Disseny, ESDi.

La marca Sabadell ha estat fruit d’un procés de debat i consulta a diferents sectors de la ciutat i a persones expertes en diferents àmbits fins a la d’una imatge i un concepte que representarà Sabadell amb l’objectiu de projectar-la dins i fora de la ciutat.

La nova marca es presentarà públicament a la ciutadania el proper dijous, 15 de març, en un acte en el qual, prèviament, també s’explicarà el procés d’elaboració de la marca i el relat que la justifica