PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El proper dijous, 1 de març, tindrà lloc una visita institucional a la Fira de la Formació Professional, que des del mateix dijous i fins al dissabte 3 de març es celebrarà a la Fira Sabadell.

El Fòrum Salut, que es celebrarà el 6 i 7 d’abril, és una cita anual adreçada al conjunt de la ciutadania per tal de promoure el diàleg i la reflexió col·lectiva sobre diferents aspectes relacionats amb la Salut. El Fòrum d’enguany es dedicarà a l’alimentació saludable.

Les obres d’urbanització de la plaça de Lisboa i les de la 1a i 2a fase de la urbanització del futur parc de les Aigües, al barri de Can Llong, començaran properament. Aquest parc es completarà més endavant amb la 3a fase d’obres, un projecte que ja està aprovat i que en aquests moments està en el període d’informació pública.

L'alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i l'alcaldessa de Badalona, Dolors Sabater, faran una petició al president de la mesa del Parlament de Catalunya perquè accepti a tràmit una proposta en relació amb temes d’habitatge, un cop el president de Catalunya sigui escollit per la cambra.

Les prestacions d’urgència social són ajuts puntuals que atorga l’Ajuntament per a la subsistència, l’alimentació, subministraments de la llar o despeses sobrevingudes. Ara, i en el marc del que estableix el Pla Estratègic d’Acció Social, es presenten una sèrie de millores per donar una resposta més àgil i eixamplar la cobertura de la població.

La presentació del cicle de quatre representacions escolars de Teranga, organitzades per LaSala amb el suport de l'Obra Social "la Caixa" i dirigides a alumnes de cicle inicial i mitjà, tindrà lloc el dijous 15 de març, coincidint amb una de les sessions escolars.

L’Ajuntament ha impulsat la creació d’una marca de ciutat amb l’objectiu de reforçar la identitat col·lectiva i posicionar la ciutat fora del seu propi territori. Per fer-ho, s’ha encarregat el projecte de conceptualització, disseny i execució de la marca a la fundació de l'Escola Superior de Disseny, ESDi.

La marca Sabadell ha estat fruit d’un procés de debat i consulta a diferents sectors de la ciutat i a persones expertes en diferents àmbits fins a la d’una imatge i un concepte que representarà Sabadell amb l’objectiu de projectar-la dins i fora de la ciutat.

La nova marca es presentarà públicament a la ciutadania el proper dijous, 15 de març, en un acte en el qual, prèviament, també s’explicarà el procés d’elaboració de la marca i el relat que la justifica

L’Ajuntament de Sabadell va iniciar a mitjan 2017 un procés sancionador vers les companyies subministradores que incomplien els preceptes establerts per la Llei 24/2015, en l’àmbit de la pobresa energètica.

En aquell moment, les empreses implicades van recórrer la sanció per evitar la multa imposada. Ara, el jutjat ha emès la primera sentència favorable a l’Ajuntament. El Govern ho explicarà demà en roda de premsa.