PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Es presentaran les característiques principals d'aques concurs i les novetats que s'incorporen respecte a la primera edició: objectius, àmbits temàtics i requisits que hauran de complir les candidatures.

El concurs es convocarà en les properes setmanes.

Erik Fernández, tirador del Club Esgrima Sabadell - Jaume Viladoms, s’ha proclamat campió d’Espanya individual i subcampió per equips en categoria Cadet. A més, Fernández ha aconseguit la sisena posició en la categoria júnior del mateix campionat i la primera posició en el campionat de Catalunya júnior, tant per equips com individual.

En els circuits europeus, Erik Fernández ha quedat 64è tirador en Modling (Àustria) i el 128è tirador d’un total de 160 -180 en el circuit d’Halle (Alemanya), Roma (Itàlia) i Cabriés (França).

L’any 1918 es va acabar la Primera Guerra Mundial, també anomenada Gran Guerra. Ara que fa 100 anys de l’efemèride, Sabadell li dedica un cicle d’activitats organitzades pel consistori i per diferents entitats de la ciutat amb el títol “Sabadell i la Gran Guerra”.

El 5 de juliol es presentarà el programa de les activitats previstes i, acte seguit, tindrà lloc la primera proposta. Serà la presentació del llibre Sub lege pugnamus. De la Gran Guerra a les grans dades, de Pompeu Casanovas, amb la intervenció de l’autor i amb una conferència posterior sobre filosofia, a càrrec de Josep Monserrat, degà de la Facultat de Filosofia de la Universitat de Barcelona i director de la col·lecció “Filosofia”, organitzada per la Fundació Bosch i Cardellach.