PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El proper dilluns, 9 de juliol, es farà una visita a l’Escola Espronceda, a la zona del sud, on un grup de participants en programes d’ocupació coordinats per Promoció Econòmica estan duent a terme feines de pintura. Es tracta d’una de les accions de manteniment i millora que aquest estiu l’Ajuntament fa als centres educatius de la ciutat.

El proper dilluns, 9 de juliol, es rebrà els alumnes de Sabadell que han assolit les millors qualificacions d’accés a la universitat.

Amb l’objectiu de rendir comptes i ser el màxim de transparents amb la ciutadania, el Govern de la ciutat farà una audiència pública on l’alcalde de Sabadell, Maties Serracant i els Tinents d’alcalde Joan Berlanga, Juli Fernàndez i Marisol Martínez faran un repàs davant la ciutadania de quina ha esta l’acció de Govern i les perspectives de cara al 2019.

L’acte comptarà amb la participació de tots els representants de l’equip de Govern i les persones que hi assisteixin podran formular preguntes als representants municipals sobre l’activitat i la gestió municipal.