PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Recentment s’ha constituït el club Sabadell és Atletisme, amb l’objectiu de promocionar aquest esport i, alhora, confeccionar un programa de curses populars a la ciutat. Aquest divendres es signarà un conveni de col·laboració entre el club, que aglutina les diferents entitats que es dediquen a organitzar curses a la ciutat, i l’Ajuntament.

Una setantena de professionals del sector de les arts escèniques per a la primera infància, procedents de tot el món, es reuniran aquest cap de setmana, de divendres a diumenge, a Sabadell per participar en les Jornades Professionals que es desenvolupen en el marc de la 14a edició del Festival El Més Petit de Tots.

La trobada, que duu per títol de Crossing Borders, es realitzarà a Ca l’Estruch i durant dos dies els participants posaran en comú experiències i analitzaran quins són els límits de la creació artística adreçada a la primera infància. També tindran ocasió de veure els espectacles programats en el marc d’El Més Petit de Tots i trobar-se amb els seus responsables artístics.