PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

La 14a edició d'El Més Petit de Tots –el Festival d’Arts Escèniques per a Espectadors de 0 a 5 anys– es portarà a terme a onze ciutats catalanes del 10 al 25 de novembre. La iniciativa presentarà aquest any una quinzena d'espectacles, bona part dels quals internacionals, que es complementaran amb tallers adreçats a les famílies i als professionals de la docència, a més d'unes jornades professionals on es debatrà el futur de la creació artística adreçada a la primera infància.

El Més Petit de Tots va néixer a Sabadell l'any 2004 i, des de llavors, s'ha anat expandint per Catalunya, primer a diversos teatres i aquest any, també, a altres recintes com biblioteques i fàbriques de creació. Amb tot plegat, s'ha convertit en el festival de referència al sud d'Europa en l'àmbit de la creació escènica per a espectadors de 0 a 5 anys.

El Pla de Promoció de l’Habitatge 2019-2024 inclourà diferents promocions d’habitatge nou a Sabadell.

Es presentarà en roda de premsa el programa d’activitats al voltant del dia 25 de novembre, Dia Internacional per a l'Eliminació de les Violències Envers les Dones. El Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD) presentarà les dades d'atenció.

Un dels objectius estratègics del govern de Sabadell és promoure la participació activa dels infants com a ciutadans de ple dret. Amb motiu de la celebració del Dia Universal dels Drets dels Infants (DUDI), que a Sabadell tindrà lloc el poper 17 de novembre, el municipi vol fer especial referència al dret a la participació, al lleure, l’educació i a les activitats recreatives i culturals.

Dilluns vinent, 12 de novembre, una delegació de càrrecs polítics i tècnics del Concello de Pontevedra visitaran Sabadell, els quals pronunciaran la conferència “Pontevedra: la ciutat de les persones”, a les 7 de la tarda, a la Casa Duran. Els representants explicaran el model de transformació urbana aplicat a la ciutat i que l’ha feta un referent internacional.

Prèviament, a les 6 de la tarda, hi haurà una atenció a la premsa.

L’alcalde de Sabadell, Maties Serracant, i la regidora d’Esports, Marisol Martínez, rebran el proper dimarts, 13 de novembre, el palista del Club Natació Sabadell (CNS) Jordi Morales, després de proclamar-se Campió del Món Paralímpic al Mundial de tennis taula, que s’ha celebrat recentment a Lasko (Eslovènia).

La sabadellenca Francesca Lladós Castellet va rebre diferents cartes de companys i amics durant la Guerra Civil. Quasi tots van ser enrolats en plena adolescència, entre 1937 i 1938, a l’exèrcit del Front Popular i pertanyien a la Lleva del Biberó. Molts d’aquests nois ja es coneixien prèviament per haver estat alumnes de l’Institut Obrer.

Aquestes cartes són avui propietat de Rafael Jariod, el qual les ofereix en donació a l’Arxiu Històric de Sabadell. Es tracta d’un conjunt de 137 missives, escrites al front entre 1938 i 1943 i que a partir d’ara es conservaran a l’arxiu sabadellenc.