PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

El dijous 3 de gener, s’obrirà la Fira Reial - Vapor Reial al recinte de la Fira Sabadell.

L’Ajuntament ha dut a terme un procés participatiu mitjançant una enquesta ciutadana –en línia i a peu de carrer– i unes taules de diàleg, per conèixer quins són els trets més rellevants que els veïns i veïnes de Sabadell creuen que hauria d’incloure el Pla Local de l’Habitatge 2019-2024 que s’està elaborant.

Per conèixer-ne els resultats i la proposta de Pla, es convoca una roda de premsa per al dimecres 9 de gener.

Es donarà a conèixer la relació de concerts que formen part del programa de la temporada gener-junt 2019, que duen a terme Joventuts Musicals de Sabadell i l‘Ajuntament de Sabadell, al Teatre Principal.

CANCEL·LADA

L’Ajuntament activa un pla de renovació del paviment, que permetrà asfaltar 95 vials públics dels set districtes de Sabadell durant l’any 2019.

Els darrers anys, l’Ajuntament ha impulsat diverses mesures amb l’objectiu d’incrementar l’energia verda i ajudar així a reduir el canvi climàtic.

Ben aviat, començaran les obres de transformació del carrer de Sant Pere per deixar-lo definitivament per a pas de vianants. Mentre durin els treballs, caldrà fer passos alternatius per als vehicles rodats.

  • Dilluns 22 de gener, a les 15:00 h
  • Sala de Premsa de l’Ajuntament (pl. de Sant Roc, 1)
  • Hi assistirà:
    • A concretar

    Acte adreçat als mitjans de comunicació

Dimecres, 23 de gener, es presentarà la tercera edició de la Fira Apropa’t a l’FP, que es celebrarà a la Fira Sabadell del 20 al 23 de febrer. La presentació tindrà lloc a l’Institut Castellarnau on, després de l’explicació dels principals continguts del certamen, tindrà lloc una visita als tallers i espais de formació del centre.