PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

L’alcaldessa, Marta Farrés, visitarà demà el Districte 3.  

El dimecres 3 de juliol es donarà a conèixer el resultat del concurs per seleccionar el cartell de la Festa Major del 2019, la qual tindrà lloc del 6 al 9 de setembre. El concurs l’organitza Transports Urbans de Sabadell (TUS) i premia el cartell guanyador, a més de donar dos accèssits.

Visita a l’àmbit d’actuació del conveni signat entre l’Agència Catalana de l’Aigua i els ajuntaments de Sabadell i de Castellar del Vallès per a la realització d'actuacions de custòdia fluvial al riu Ripoll.

Demà dijous, 4 de juliol, es celebrarà la Constitució de la Junta de Govern Local. L’acte es portarà a terme a les 10.30h a la Sala de Govern de l’Ajuntament.

El proper dilluns, 5 de juliol, es portarà a terme una roda de premsa per informar sobre els principals punts tractats a la Junta de Govern Local.  

El proper dimarts, 9 de juliol, a les 11 del matí, es presentaran les activitats previstes a Sabadell en relació amb la campanya Mulla’t per l’esclerosi múltiple, d el diumenge 14 de juliol i que des de fa més de 20 anys impulsa la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM). La roda de premsa tindrà lloc a les instal·lacions de la Bassa (camí de Can Quadres, 183).

Amb les obres que la Generalitat està duent a terme a l’estació d’autobusos de Sabadell s’han distribuït les sortides i les arribades d’aquests vehicles en cinc punt diferents. Ara Ajuntament, Generalitat i TUS reforcen la comunicació als usuaris.

L’associació Sabadell Acull Infants Sahrauís (SAIS) coordina el projecte Vacances en Pau, acollint infants sahrauís a la nostra ciutat, com a símbol de solidaritat amb aquest territori. L’Ajuntament de Sabadell hi dona suport a través d’un conveni de col·laboració a l’Associació SAIS i també hi col·labora l’Hospital Taulí realitzant realitzant revisions mèdiques i oferint tractaments adients. Enguany s’acullen al programa 11 infants.

El suport municipal a aquest projecte s’emmarca en l’agermanament de Sabadell amb el Sàhara i en la voluntat de promoure una política pública local de cooperació internacional, comptant amb la col·laboració del teixit associatiu de la ciutat, els governs locals d’origen i la societat civil del països del sud.