Image HTML map generator

DESTAQUEM:

CLUB EMBASSA'T DEL MUSEU DEL GAS

El cicle inclou quatre concerts que tindran lloc tots els dijous de juliol, a les 20:00h, al Mirador del Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa.

En la segona edició, el cicle vol esdevenir una plataforma per apropar al públic la música independent feta a casa nostra, tot complementant l’oferta del Festival Embassa’t.

El Museu del Gas de la Fundació Gas Natural Fenosa i Sabadell Sona Jove presenten la segona edició del cicle de concerts ‘Club Embassa’t del Museu del Gas’, que tindrà lloc al Mirador de l’emblemàtic edifici, en el marc de la col·laboració d’aquesta entitat amb l’associació organitzadora del Festival Embassa’t. En un ambient intimista, els concerts esdevindran la millor manera de refrescar l’estiu tot descobrint la cara més jove de la música a través de quatre propostes ben diferents, telonejades per les bandes guanyadores del concurs ‘Fàbrica Embassa’t 2017’.

Les sessions tindran lloc tots els dijous de juliol, a les 20:00h:

06 de juliol: XY
13 de juliol: Tailor for Penguins
20 de juliol: Nico Roig
27 de juliol: Ós Bru 

Amb aquesta iniciativa, la Fundació Gas Natural Fenosa manté l’aposta d’apropar la seva oferta al públic més jove de Sabadell, a través d’un programa cultural interdisciplinari. La directora del Museu del Gas, Eva Buch, ha manifestat la voluntat de continuar contribuint en la programació cultural de Sabadell. “El ‘Club Embassa’t del Museu del Gas’ és un cicle de música propi del qual ens sentim molt orgullosos, ja que permet gaudir de propostes artístiques de molta qualitat. Les quatre bandes que presentem en l’edició d’enguany, curada per Sabadell Sona Jove, esdevenen una oferta variada i actual que complementa la proposta del Festival Embassa’t i l’allarga en el calendari”, ha expressat.

El president de Sabadell Sona Jove i comissari del programa, Arnau Solsona, ha destacat de l’edició d’enguany : “Aquest nou cicle de ‘Club Embassa’t del Museu del Gas’ és possiblement la proposta més arriscada, novedosa i avantguardista que la ciutat de Sabadell tindrà aquest 2017, i ho fa en un espai privilegiat i consolidat amb uns preus a l’abast de tothom. Una proposta de luxe i refrescant per aquest estiu xafogós”.

Les propostes musicals del Club Embassa’t del Museu del Gas

Com el títol del seu darrer disc ‘Equilibri’, la proposta del duet de veu i violoncel XY és un compendi entre la tendresa i la força, amb un elegant directe que pretén arribar al fons del cor dels espectadors.

Des de Castellar del Vallès arriba el pop fresc i estiuenc de Tailor for Penguins, que serà la millor manera de començar les vacances i de submergir-se en les melodies enganxoses i irresistibles del seu disc de debut: ‘Dive In’.

Nico Roig presenta el seu tercer treball en solitari, ‘Vol. 71’, una proposta heterodoxa que fuig dels camins marcats per la música feta a casa nostra, amb un segell propi i un sentit de l’humor únic i hipnòtic.

La darrera sessió del cicle clourà amb el so dens, ple de clarobscurs i d’aires místics d’Ós Bru, que recorden als grans noms de l’escena indie internacional. Aquesta banda barcelonina està disposada a fer el salt definitiu amb el seu nou projecte ‘Hvala’.

Les entrades dels concerts tenen un preu de 5 euros i inclouen dret a consumició.

 

@sbdcultura

PUBLICACIONS

          

   

 

Butlletins electrònics