Image HTML map generator

DESTAQUEM:

CAPVESPRES DE DRAMATÚRGIA AL MUSEU DEL GAS

Calendari de sessions

5 de juliol: No és un adéu d’Elisenda Guiu,amb Miki Esparbé i Diana Torné
En un tanatori sovint poden passar coses surrealistes com, per exemple, que l’oradora que ha d’oficialitzar la cerimònia d’un familiar difunt resulti ser aquella persona que fa temps que buscaves.

12 de juliol: L’amor ens destrossarà una altra vegada de Gerard Guix, amb Mariona Ribas i Pep Ambròs
Un noi de 25 anys i una dona de 45 comencen una relació professional que acabarà derivant en una història d’amor. O de desamor, depèn de com es miri. I és que diuen que el pitjor que et pot passar a la vida és estimar i no ser correspost.

19 de juliol: Un armari moribund de Jan Vilanova, amb Carlos Cuevas i Eli Casanovas
L’aplicació DREAMApp analitza exhaustivament el teu cervell, des de la part més animal i instintiva al pensament més abstracte. A partir d’aquesta anàlisi els algoritmes més concebuts fins ara per la humanitat configuren una experiència única per a l’usuari. Una trobada virtual en un entorn confortable i segur de la seva elecció, un moment en companyia de la persona dels seus somnis.

26 de juliol: Súbita de Jordi Vallejo, amb Santi Ricart i Mireia Llunell
A vegades, algunes vegades, no cal saber que tota la nostra vida és una mentida, sempre i quan aquesta mentida sigui piadosa. Un text de Jordi Vallejo que fou finalista en la darrera edició del Torneig de dramatúrgia del Festival Temporada Alta.

Propostes d’agost

2 d’agost: Instruccions per cridar “Al·leluia” de Josep Julien, amb Clara de Ramon i Marc Rius
L’actor sabadellenc Josep Julien ja va estar present l’any passat en una de les sessions de l’anterior edició dels “Capvespres de dramatúrgia”. En aquesta edició torna però ara com a autor amb un text carregat d’humor i grans dosis d’ironia.

9 d’agost: Tocar mare de Marta Barceló, amb Marta Tricuera i Esperança Vegas
El text de Marta Barceló va ser el guanyador del Torneig de dramatúrgia del Festival Temporada Alta en l’última edició. Parteix d’una situació força improbable -una dona de 62 anys amb carències afectives publica un anunci perquè la comprin com a mare-. Però narra una sèrie d’esdeveniments ben creïbles i quotidians que acaben apel·lant a la família i al desig d’assolir la felicitat a la llar.

16 d’agost: Breu història del futur/Autoficció de Marta Galán, amb Oriol Berch i Ruth Garcia
Breu història del futur/Autoficció és un nou projecte d´escriptura de Marta Galán Sala, autora de textos per a l´escena teatral des de 1999. El text planteja un diàleg entre un pare i el seu fill adolescent en un territori devastat d’algun indret d´Europa. Tot això passa enmig d’un context de màxima alerta social, econòmica i humanitària.

23 d’agost: Amb permís de Roc Esquius, amb Òscar Castellví i Isa Mateu
Aquest text de Roc Esquius servirà per tancar el cicle dels ‘Capvespres de dramatúrgia’. El text posa en escena una entrevista entre el Conseller de Salut i un xaman. El còctel d’aquesta trobada pot ser explosiu.

Preu d’entrada: 2€. Gratuït per a menors de 16 anys i per als membres del Club CH4.

@sbdcultura

PUBLICACIONS

          

   

 

Butlletins electrònics