PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

 
 
 

Tens menys de 30 anys? Vols venir a l'òpera per només 10€? Aprofita! Vine a gaudir de l'òpera per 10€ (entrades molt limitades) en qualsevol localitat disponible del Teatre La Faràndula de Sabadell els dies 16, 18 i 20 de febrer!

Dimecres 16 de febrer de 2022 a les 20 h, Divendres 18 de febrer de 2022, a les 20 h i Diumenge 20 de febrer de 2022, a les 18 h al Teatre La Faràndula

Entrades

Us presentem 'PROMO MENORS 30' 🎭🎶

Vine a gaudir de l'òpera per 10€ (entrades molt limitades) en qualsevol localitat disponible del Teatre La Faràndula de Sabadell els dies 16, 18 i 20 de febrer!

Promoció especial pel 'Don Pasquale' de G. Donizzeti


IMPORTANT
- S'haurà de portar l'acreditació pertinent (DNI, NIE o Passaport) per verificar l'edat en recollir les entrades.
- Les entrades comprades online s'hauran de recollir prèviament el dia de la funció al Teatre La Faràndula, 1 hora abans de l'inici de l'espectacle.
 
 

Don Pasquale ens explica la història, molt típica de l’òpera bufa italiana, d’un home gran i ric, que ha estat solter tota la seva vida, l’hereu del qual és el seu nebot Ernesto, un vividor. Aquest està enamorat d’una vídua jove, Norina, però l’oncle vol que es casi amb una altra dona que ell ha triat, ja que Norina no li sembla prou adequada. Ernesto es nega i l’oncle decideix casar-s’hi ell mateix. Un amic de la família, el Doctor Malatesta, concep un veritable parany: fa passar Norina per la seva germana Sofronia, acabada de sortir d’un convent, que conquista Don Pasquale amb la seva modèstia. Un cop casats, però, l’esposa treu un caràcter despòtic i manaire, i comença a gastar sense límits... Don Pasquale és una de les òperes més populars de Donizetti, que connecta amb la comicitat i els embolics de la Commedia dell’arte italiana.

Fitxa artística:

Direcció musical Xavier Puig

Direcció d’escena i vestuari Carles Ortiz

Assistent de la direcció d’escena Esteve Gorina / Anna Ponces

Disseny d’escenografia Jordi Galobart

Il·luminació Nani Valls

Vestuari FOC

Cor Amics de l’Òpera de Sabadell

Orquestra Simfònica del Vallès

Durada: 2 h 45 min

Col·laboradors : Generalitat de Catalunya. Departament de Cultura, Fundació Banc Sabadell, Fundació Fluidra, Ajuntament de Sabadell i Ministerio de Cultura. Inaem.


 Data i Horari: 

Dimecres 16 de febrer de 2022 a les 20 h, Divendres 18 de febrer de 2022, a les 20 h i Diumenge 20 de febrer de 2022, a les 18 h


 Lloc: 

Teatre La Faràndula.

Adreça: c. de la República, 33, 08202, Sabadell

Web: Teatre La Faràndula

Planol


Com arribar-hi?

Preus sense oferta. Aprofita el preu jove de 10€!

 

Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell

Edicions Cultura