PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

 

T'AGRADEN ELS LLIBRES I VOLS ACTUAR AMB PÚBLIC?

Llibres i actuar

T’agraden els llibres i vols actuar amb públic?

Si ets has fet o estudiat interpretació, si toques algun instrument, si fas alguna activitat artística i vols actuar amb públic, al cicle Oliver & Companyia, t’esperem amb els braços oberts!

Presentem llibres a través de la iniciativa d’autors locals, de llibreries de la ciutat, de les editorials o del Programa de Lletres i Pensament. Ens obrim nous racons a les presentacions, com ara els patis i sales dels museus, o les entitats que han volgut formar part d’aquest projecte com la Fundació Bosch i Cardellach o el Gremi de Fabricants.  

Però no només volem oferir nous espais, sinó noves combinacions artístiques amb el patrimoni i el talent local de la ciutat de les persones que estimen i viuen la cultura, ja que les lletres combinen molt bé amb totes les altres manifestacions artístiques com ara música, teatre, circ, dansa, audiovisuals o performatives, entre totes les altres.

És per això que volem obrir aquesta iniciativa a tots els estudiants i companyies amateurs de la ciutat, perquè treballant junts puguem fer presentacions més elaborades, artístiques i culturals.

Què oferim?

  • La possibilitat de fer cultura amb públic
  • La possibilitat de donar-vos a conèixer i aparèixer en la informació de l’acte
  • Treballar conjuntament en a la creació de la presentació
  • De conèixer els autors i tenir un exemplar signat del seu llibre

No es tracta d’activitats remunerades i per això aquesta petició va dirigida únicament i exclusivament a persones amateurs, aficionades o estudiants, que vulgueu formar part d’aquesta iniciativa.  

Com funcionarà?

Només heu d’escriure a capitalculturacatalana@ajsabadell.cat, presentar-vos, dir com i amb què voleu participar i amb les vostres dades elaborarem una llista i en cada presentació us anirem sol·licitant de manera rotativa (en el cas que no pugéssiu, simplement saltaríem al següent i us avisaríem en la propera ocasió). No implica cap mena de compromís i es pot entrar i sortir de la llista quan es vulgui.

Volem fer i viure la cultura comptant també amb les persones que senten i viuen la cultura sense que sigui una activitat professional. Si creus que aquesta iniciativa fa per tu, simplement escriu-nos!

 
AAFF Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024 LOGO POS COLOR 1L
 
 
Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell

Edicions Cultura