PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Anar a la pagina inicial de cultura

 

ACTE INAUGURAL - CAPITAL DE LA CULTURA CATALANA

 

L’espectacle inaugural de la Capitalitat de la Cultura Catalana aplegarà més de 200 artistes i reflectirà la vivacitat cultural de Sabadell

Tindrà lloc dissabte, 24 de febrer, a la plaça de l’Argub, serà d’accés gratuït i obert a tothom

L’espectacle inaugural de la Capitalitat de la Cultura Catalana aplegarà més de 200 artistes i reflectirà la vivacitat cultural de Sabadell

La plaça de l’Argub al parc de Catalunya serà l’escenari el proper dissabte, 24 de febrer, a les 7 del vespre, de l’espectacle inaugural de Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024. Una proposta que es presenta sota el títol “Som cultura, som capital” i que comptarà amb la participació de més d’una trentena d’intèrprets i col·lectius i més de 200 artistes, entre els quals alguns dels màxims exponents del talent sabadellenc i amb projecció internacional. Un espectacle 100% sabadellenc, obert a tothom i gratuït, que fusionarà música, arts visuals, circ, dansa, teatre, literatura i cultura popular per reflectir la vivacitat cultural de la ciutat en un viatge que portarà els assistents al llarg de la història de la cultura a Sabadell i fins a l’actualitat.

Amb tot, es posarà de relleu l’immens talent creatiu de la ciutat en un espai obert com la plaça de l’Argub, que donarà cabuda a 1.200 persones assegudes més aquelles que vulguin seguir l’espectacle des dels entorns amb totes les possibilitats que dona el parc de Catalunya.

“Som cultura, som capital” portarà a la plaça de l’Argub l’Orquestra Simfònica del Vallès, Juan Manuel Cañizares, Flashy Ice Cream, 31 FAM, els Brodas Bros, Adrià Aguilera, Marina Prades, Vicenç Esteve, Rosa Renom, Mariona Ribas, Mireia Vilapuig, Laia Brugarolas, Mercè Martínez, Roc Casagran, Marta Tricuera, Pol Roselló, Òscar Muñoz, Lluís Campmajó, Plàcid Garcia Planas i Manel Rosés.

També hi prendran part Joventut de la Faràndula, Teatre Sant Vicenç, Oriol Sabaté, Castellers de Sabadell, elements i figures de la cultura popular de Sabadell, la Coral de Belles Arts, PAX- Cor de Cambra, Orfeó de Sabadell, Cor Praeludium, Conservatori de Sabadell i Cor Jove 9Songs.

Tot plegat, dirigit per l’Albert Gonzàlez, amb la col·laboració del periodista Plàcid Garcia-Planas. La direcció musical és d’Adrià Aguilera, la direcció tècnica d’Arnau Maymí, l’escenografia de Francesc Bonsfills i la producció de Marta Venancio.

L’espectacle inaugural es portarà a terme comptant amb el patrocini d'Aigües Sabadell i el suport de Torra.

Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024

Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024 situarà la cultura com a eix central de la vida ciutadana i mostrarà la capacitat de creació i producció de Sabadell com a fàbrica cultural.

De moment ja hi ha previstes més d’un miler de propostes de totes les disciplines artístiques, que poden augmentar i que reforcen la programació habitual de la ciutat. La programació compta amb més de 50 activitats singulars i de gran format. A més, s’incorporen noves propostes i cicles per crear un any intensament cultural.

La programació completa i actualitzada es pot consultar a la web: https://sbdcultura24.sabadell.cat i a l’APP Sincronitzats.

 

 

 

 

 AAFF Sabadell Capital de la Cultura Catalana 2024 LOGO POS COLOR 1L

 
Xarxes socials de Cultura. Segueix-nos, participa!

Facebook de Sabadell Cultura       Instagram Sabadell Cultura       Twitter Sabadell Cultura

També pots estar al dia amb l'app SincronitzatsSincronitzats 2

Descarrega-la aquí:

 Sincronitzats. El nou canal de cultura a Sabadell! Ara podreu estar, més que mai, sincronitzats amb la cultura a Sabadell

Edicions Cultura