PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Alimentació

Visita a la seu central d'una cadena de restauració: establiments Viena

A qui s'adreça:
Alumnes de cicle mitjà i superior d'educació primària i ESO (i prèvia consulta, batxillerat, formació professional i escoles d'adults.)

Descripció:
Presentació genèrica del Viena, com a marca i com a empresa. Introducció als aspectes que defineixen el concepte d'alimentació de qualitat. Visita a les instal·lacions centrals de Viena: fabricació de productes càrnics i embotits, laboratori, central logística i oficines. Finalitzada la visita, els alumnes gaudiran d’un esmorzar.

Objectius:
- Donar a conèixer els aspectes bàsics que defineixen la política de qualitat de Viena; tant des del punt de vista del producte com des del punt de vista de l'educació envers els criteris que defineixen el que significa una alimentació de qualitat.

Competències bàsiques:
- Competència en el coneixement i la interacció amb el món físic

Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: dilluns i dimecres
Durada: 2 hores, de 9.30 a 11.30 h.
Nombre d'alumnes per sessió: grup classe (recomenable un màxim de 25-27, incloent els acompanyants)
Lloc de realització: polígon industrial de Can Roqueta
Cost: gratuït. Transport a càrrec del centre.
Observacions: la visita a la fàbrica es realitza en un ambient de baixes temperatures per tal d'evitar el trencament de la cadena de fred. Per això, cal tenir en compte que els nens i nens han de portar jaqueta, tant a l'estiu, com a l'hivern.

Inscripció:
La reserva no serà vàlida fins a la confirmació de l'empresa. Degut a la gran demanda per fer aquesta activitat i a que només es realitzen 4 visites al mes, recomanem que la sol·licitud de reserva es faci durant la primera setmana del mes de setembre.

A/A Nuria Prats

Informació:
Oficines del Viena: 93 745 07 73
Persona de contacte: Nuria Prats

Organització:
Establiments Viena, SA

ImprimeixCorreu-e