PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Alimentació

L'esmorzar saludable

A qui s'adreça:
Alumnes de 2n cicle d’educació infantil.
 
Descripció:
Iniciació a la cuina saludable i realització de dinàmiques d’educació nutricional mitjançant recomanacions sobre l’alimentació, adequades a l’edat i a través del joc.
En aquest taller es destaca la importància del berenar, el gran oblidat en l’alimentació dels petits. Els nens/es aprendran a preparar un berenar saludable i equilibrat a través del joc.
La recepta que faran, que serveix tant per esmorzar com per berenar, és un got de formatge marcarpone i fruita de temporada.
Cuinar obre els sentits i ajuda a que els més petits vulguin provar i experimentar nous sabors, olors i colors.
 
Objectius:
- Aprendre quins aliments són els adequats per a cada menjada i crear hàbits saludables d’alimentació.- Saber manipular correctament estris de la cuina i aliments.
- Desenvolupar la imaginació a la cuina.
- Saber treballar en equip.
 
Competències bàsiques:
- Capacitat d’aprendre a ser i actuar de forma cada vegada més autònoma
- Capacitat d’aprendre a descobrir i tenir iniciativa
- Capacitat d’aprendre a conviure i habitar el món
 
Desenvolupament:
Dates de realització i horaris: durant tot el curs acadèmic, en horari a convenir
Durada: 1 hora i 30 minuts
Nombre d'alumnes per sessió: 1 grup classe 
Lloc de realització: Espai Cultura - Fundació Sabadell 1859, c. d’en Font núm. 25. Sabadell
Cost: 150 € per grup
Observacions: no hi ha pausa durant l’activitat, si es vol esmorzar ha de ser abans o després de l’activitat.
És important que en el moment de demanar aquesta activitat, s’informi de totes les al·lèrgies i/o intoleràncies alimentàries dels alumnes.
Dossier activitats
 
Inscripció:
 
Informació:
Espai Cultura
Persona de contacte: Mont Callarisa
Telèfon: 93 725 95 22. Extensió 2
Correu electrònic:  visitesec@fundaciosabadell.cat
 
Organització
Fundació 1859 Caixa Sabadell
 

ImprimeixCorreu-e