PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Edifici La Carena. Acolliment Residencial i Servei Diürn Dism. Psíquics

Localització i contacte

  • Adreça: av. de Can Roqueta, 1E
  • LA SERRA DE SANT ISCLE
  • 08202, Sabadell
  • Telèfon: 93 717 10 02
  • Fax: 93 746 70 04
  • Correu electrònic: apdpsc@apdpsc.org

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • Agnès Armengol : L4,F4,
    • Can Llobateres-1 : L23,
    • Polígon Can Roqueta : L4,F4,

Horari

Servei permanent les 24 hores

Més informació

- CENTRE BAUMA: SERVEI D'ACOLLIMENT RESIDENCIAL (60 usuaris)

El Servei d’Acolliment Residencial té com a finalitat donar resposta a les necessitats d’atenció personal, allotjament i manutenció, així com al desenvolupament d’hàbits d’autonomia i comunicació, atenció mèdica, psicològica i de rehabilitació, de les persones amb discapacitat intel·lectual que per raons familiars, socials o pel seu alt grau d’afectació no puguin viure a casa seva.

El Servei ha de garantir el dret a una assistència digna, tenir cura dels aspectes mèdics i de salut, rehabilitadors, i vetllar, perquè els usuaris adquireixin el màxim d’autonomia personal i social. L’eix de la intervenció es centra en la necessitat de donar una atenció integral a les activitats de la vida diària, oferint els suports adients per tal d’afavorir la qualitat de vida dels usuaris atesos.

És important en la intervenció, el manteniment dels vincles familiars, fomentant la informació i treballant per promoure la integració de l’usuari en el nucli familiar sempre que sigui possible.

Paral·lelament es treballa per a potenciar el manteniment dels vincles de la persona amb discapacitat amb l’entorn comunitari, tant amb accions específiques com impulsant la sensibilització i divulgació vers aquestes persones i el reconeixement dels seus drets.

- CENTRE ARAL: SERVEI D'ACOLLIMENT RESIDENCIAL AMB TRASTORNS DE CONDUCTA (30 usuaris)

Servei d’acolliment residencial per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual lleugera i moderada amb necessitats de suport limitat i/o intermitent en les habilitats adaptatives, amb trastorns de conducta o problemes de salut mental associats, que comporten una necessitat global de suport extens.

- CENTRE L'APLEC: SERVEI DIÜRN D'ATENCIÓ ESPECIALITZADA (30 usuaris)

El Servei Diürn d’Atenció Especialitzada està dissenyat per desenvolupar, mantenir, incrementar o optimitzar el funcionament independent de l’usuari en hàbits d’autonomia personal,