PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Espai d'esbarjo per a gossos Can Gambús

Localització i contacte

  • Adreça: c. d' Hongria, 28
  • CAN FEU
  • 08205, Sabadell
  • Telèfon: 93 745 19 57

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

Més informació

S'habilita de nou una àrea d'esbarjo de gossos al c Hongria cantonada c.Regne Unit davant dels serveis wc de Can Gambús.

La utilització d'aquest espai requerirà el compliment de les normes bàsiques següents (Decret 5390/2014 de 6 juny):

- Que els animals de companyia, puguin anar sense corretja a l'espai deleimitats per fites o tancament.

- Els gossos potencialment perillosos, sempre aniran lligats i amb morrió.

- Els animals, han d'anar acompamnyats per una opersona que se'n faci responsable. En els cas dels gossos potencioalment perillosos, aquest ha de ser major d'edat i disposar de la corresponent llicència de tinença o conducció de gosssos perillosos, amb l'assegurança anual actualitzada.

- Els propietaris o posseïdors dels gossos, hauran de recollir els excrements dels esu animals de companyia en aquest espai, com en la resta de la via pública.

- En sortir de l'àrea d'esbarjo indicades per fites o tancament, els animals s'hauran de lligar, segons indica l'ordenança municipal de tinença d'animals.

- A les zones específiques, no hi podran entrar animals amb problemes de comportament o agressivitat, que puguin comportar perill per persones i altres animals.

- Les persones posseïdores dels gossos, han de vigilar els seus animals de companyia en tot moment i han d'evitar molèsties a les persones i a altres animals que comparteixin espai.

- Tant a dins de les àrees d'esbarjo per a gossos, com a la resta de la via pública, la persona posseïdora d'un animal,sens perjudici de la responsabiliotat subsidiària de la persona propietària, és responsables dels danys, perjudicis i molèsties que ocasionin a les persones, als béns o al medi natural.

- Els propietaris han de tenir els animals inscrits en el cens municipal, amb identificació permament, llicència si son gossos potencialemnt perillosos i tot allò que la Ordenença Municipal sbre tinença d'animals específica.