PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Promou:
Regidoria de Cicles de Vida

Descripció:
Ela alumnes apoderaran la gent gran, usuària de l'antic Mercat de Sant Joan i del Complex Gent Gran de Sant Oleguer, en l'ús del telèfon mòbil. 

Promou:
Cicles de Vida. Ajuntament de Sabadell - Complex de gent gran del Parc Central del Vallès

Descripció:
El projecte es justifica per la necessitat d'oferir una activitat amb joves en la qual la música i les cançons tinguin un protagonisme destacat.

Promou:
Unió Excursionista de Sabadell i Regidoria de Cicles de Vida

Descripció:
Les excursions a la natura per a la gent gran són unes sortides matinals que es porten a terme mensualment, de febrer a juny. Tot i que la conducció del grup i el guiatge és a càrrec de la UES, els alumnes dinamitzaran la sortida, fent intervencions sobre els punts d'interès natural i cultural, treballats prèviament a l'aula.

Promou:
Ajuntament de Sabadell. Cicles de Vida - Complex gent gran Sant Oleguer

Descripció:
Projecte adreçat als usuaris majors de 65 anys del centre, amb un nivell baix de dependència, amb l'objectiu de millorar el seu estat físic, emocional i relacional, compartint una activitat relacionada amb la musica i l'expressió corporal, conduïda pels joves.

novetat

Promou:
Serveis d'Acció Social, Salut i Cicles de Vida de l'Ajuntament de Sabadell

Descripció:
El projecte pretén la sensibilització dels alumnes respecte els drets de la gent gran, incrementar el coneixement del medi social i desenvolupar habilitats de comunicació i participació en el marc de les actuacions de la Taula de Salut Comunitària del Sud de Sabadell.