PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Cerca al directori...

Fundació Privada Lliga Catalana d'Ajuda Oncològica

Localització i contacte

plànol Afegeix al mobil

Com arribar-hi?

  • Autobusos urbans (TUS)
      Parades properes:
    • La Creu Alta : L1,L2,L3,F1,
    • Onze de Setembre : L1,L2,L3,F1,
    • Prats : L2,L3,

Més informació

ACTIVITATS:

- Lluita contra les malalties oncològiques per tal de prevenir, tractar i eradicar la malaltia, raó per la qual serà necessària la difusió i promoció, sense ànim de lucre i amb col·laboració amb tot tipus d'institucions públiques i privades i, en especial, de la Federació Catalana d'Entitats contra el Càncer, d'activitats d'interès general d'assistència social, cíviques, educatives, culturals i qualsevol d'altra amb fins humanitaris i en pro del bé comú que permetin assolir les finalitats de la Fundació.

- Col·laborar i executar, en la forma i mesura que s'estimi possible i convenient, activitats per tal de donar a conèixer a la població la problemàtica de la malaltia oncològica respecte a les causes de la mateixa i la seva prevenció.

- Informar a la població, per tots el mitjans que es considerin adients com són xerrades, col·loquis o conferències, de l'actual realitat del càncer.

- Fomentar entre la població, els hàbits i les eines necessàries per prevenir el càncer segons les normatives i consells de l'Organització Mundial de la Salut (OMS).

- Iniciar, promoure i continuar campanyes concretes de prevenció de la malaltia dirigides a col·lectius de risc, arribant als diferents àmbits de la societat catalana.

- Realitzar activitats de prevenció secundària del càncer i de detecció precoç.

- Donar orientació i suport als pacients amb càncer i a les seves famílies mitjançant l'actuació de professionals i excepcionalment distribuint els recursos econòmics disponibles per fer més sostenible la malaltia.

- Realitzar activitats de suport psicològic pels afectats per la malaltia i els seus familiars garantint la participació dels professionals adients.

- Dur a terme activitats de rehabilitació física, psíquica o social en actuacions individuals, de grup o en grups d'autoajuda.

- Promoure la formació i capacitació professional del voluntariat que col·labori en el desenvolupament de les tasques inherents