Diada de Sant Jordi 2017

Aquest any celebrarem la Diada de Sant Jordi amb diverses activitats per a la gent gran:

 

Al mercat de Sant Joan el grup del "Plaer de la literatura" organitza una matinal on es presentaran els llibres "El home de..." fruit del treball del grup i el llibre "La rateta moderna i altres contes" de la Mª Rosa Pi.També hi haurà un recital de poemes del Lluis Subirana, actuacions musicals de l'Eulàlia Llargués, recital de poemes de Carmina Boix. Per a més informació podeu consultar el programa

 • Mercat de Sant Joan dimecres 19 d’abril a partir de les 10:30 hores

En col·laboració amb l'AV Rambla Centre es farà un taller de galetes entre àvis/es i nets/es, a càrrec dels alumnes del taller prelaboral de Promoció econòmica. També es farà un taller de punts de llibre a càrrec de l'Assum Mateos i un taller de postals a càrrec de Daniel Córdoba

 • Mercat de Sant Joan, dijous 20 d’abril a les 17 hores

Intercanvi de llibres durant la setmana del 18 al 30 d'abril. 2x1 porta 1 llibre per donar i emporta't 2 a casa per llegir

 • Mercat de Sant Joan, del 18 al 30 d'abril

Lectura dramatitzada del conte "El client de l'abric de l'alpaca" de Francesc Cutchet, escriptor i articulista.

 • Espai Sant Oleguer, divendres 21 d’abril a les 17 hores

Dia europeu de la Solidaritat i cooperació entre generacions

Coincidint amb el Dia europeu de la solidaritat entre les generacions, que es conmemora el dia 29 d'abril, l'Ajuntament de Sabadell impulsa un seguit d'activitats intergeneracionals:

 • Sessions de "Aprendre amb la gent gran"
 • Sessions de "Vet aquí una vegada" a les escoles
 • Taller integeneracional de punts de llibres, postals i elaboració de galetes. 20 d'abril a les 17 h. al mercat de Sant
 • Tertúlia intergeneracional a Ràdio Sabadell 26 d'abril de 9:20 a 10 h
 • Activitat intergeneracional amb joves de l'Espai jove Ludojove a Sabadell Ciutat SARQUAVITAE. 26 d'abril de 18 a 19:30 h.
 • Jornada lúdica intergeneracional. 28 d'abril de 16:30 a 18:30 a la Plaça Sant Joan.

Per a més informació consulteu el programa

En marxa el Pla de Formació per a entitats de Gent Gran

El servei municipal de Cicles de Vida organitza durant l'any 2017 diverses formacions gratuïtes adreçades a les entitats de Gent Gran de la ciutat.

El Pla de Formació és fruit de les demanades i suggeriments proposats per les entitats participants en les reunions periòdiques de casals de Gent Gran i pretén ajudar en la tasca de gestió de les pròpies entitats. En concret enguany es duran a terme 4 tallers: Com demanar les subvencions del 2017 i com fer el projecte del Curs i/o activitats, el 14 de març.; Fiscalitat i contractació el Model 347 d’informació de proveïdors, el proper 25 d’abril; Fiscalitat 2 iniciació a la comptabilitat per la millora de la gestió de les entitats, prevista pel 10 d’octubre i Justificació de les Subvencions i Memòria, el 16 de Novembre. Totes les sessions es duran a terme de 10 a 12h. al Casal Pere Quart.

Aquest pla, a banda de les sessions formatives inclou dos recursos gratuïts més: les assessories i les tallers d'informàtica, a càrrec de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès.

Més informació al telèfon: 93.725.96.64

Vine a conèixer els nous cursos als equipaments de gent gran

El servei de Cicles de vida organitza tot un seguit d’activitats destinades específicament a les persones grans que es porten a terme en diferents espais de la ciutat. A fi de fer conèixer els nous cursos disponibles s’ha organitzat unes sessions informatives als Espais de gent gran municipals de la ciutat. A més, perquè podeu escollir l’activitat o taller que més s’adapta a les vostres necessitats o interessos, us convidem a gaudir d’una classe gratuïta.

Dies i horaris de les sessions informatives

 • Espai Sant Oleguer: C. de Sol i Padris, 93

Dilluns 20 de març a les 17 hores

 • Espai Parc Central. C. de Diego de Almagro, 42

Dimarts 21 de març a les 17 hores

 • Antic Mercat de Sant Joan, Plaça Sant Joan, 1B

Dimecres 22 de març a les 11 hores

 • Espai Alexandra, Plaça d’Ovidi Montllor, 3

Dimecres 22 de març a les 17 hores