PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Concurs fotogràfic Sortim i Compartim

La regidoria de Cicles de Vida de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat la convocatòria d'un concurs fotogràfic que té per objectiu promoure la participació activa de la gent gran de la ciutat i la convivència mitjançant un element artístic, la fotografia, que faciliti posar en comú experiències viscudes de diferents indrets, cultures i tradicions de les destinacions que s’ofereixen en el programa Sortim i Compartim.

Pot presentar sol·licitud tothom que hagi participat al Programa Sortim i Compartim 2017-2018. El jurat atorgarà un premi per a cadascuna de les tres categories: Millor fotografia de paisatge i/o natura, millor fotografia de monuments i/o ciutat i millor fotografia de persones.

Consulteu les bases aquí.

Termini de presentació de les sol·licituds: Del dia 15 de maig fins el dia 20 de juliol de 2018 (ambdòs inclosos).

Per participar s'haurà d'omplir sol·licitud normalitzada (per duplicat) i registrar-la a qualsevol de les oficines de Sabadell Atenció Ciutadana, acompanyada de la següent documentació:

  • Còpia del DNI/NIE/passaport.
  • Un màxim de 3 fotografies, en format original, de mida 20 x 30, que hauran d'estar identificades, amb una etiqueta al darrera, amb el nom i els cognoms de l'autor, el títol de l'obra i la categoria a la qual s'opta participar. Les fotografies també s'hauran d'enviar en format digital a l'adreça electrònica ciclesdevida@ajsabadell.cat. El format digital serà JPEG i el fitxer no pot superar les 3 MG.

Vegeu apartat de documents per participar al concurs.

El jurat atorgarà un premi per a cadascuna de les tres categories, consitent en un val, per un valor de 120 euros cadascun, bescanviable en entrades per assistir a representacions dels teatres municipals de Sabadell la temporada 2018-2019. Els tres premis tenen una valoració econòmica de 360 euros.

L'acte institucional de veredicte i lliurament de premis tindrà lloc el dijous, 20 de setembre de 2018, a les 11.30 del matí, en un acte obert al públic al Mercat de Sant Joan, plaça Sant Joan, 1 de Sabadell.

Documents per participar al concurs i enllaços relacionats:

Per a més informació:

Servei de Cicles de Vida

Plaça Sant Roc, 14

08201 Sabadell

ciclesdevida@ajsabadell.cat

www.sabadell.cat