PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Xerrades per a gent gran

Xerrada entitats financeres

Rebaixes

 

Dintre de la programació d'activitats per a la gent gran del primer trimestre de 2019, està prevista la realització de xerrades sobre la venda fora d'establiments, per saber comprar responsablement en rebaixes, per a vendes d'Internet i per a les que ens arriben a casa. També una altra xerrada sobre les entitats financeres i els seus productes ens donarà eines per conèixer quins són els nostres drets bàsics per quan ens dirigim a una entitat financera.

Les xerrades, que aniran a càrrec de personal tècnic especialista en l'àmbit de consum, s'adrecen a les persones majors de 60 anys i tindran lloc a l'Antic Mercat de Sant Joan, plaça de Sant Joan, 1B, les següents dates:

  • Xerrada venda fora d'establiments, dimecres, 16 de gener, a les 18 h: Per saber comprar responsablement en rebaixes, vendes d'Internet i les que ens arriben a casa.
  • Xerrada entitats financeres i els seus productes, dimecres, 30 de gener, a les 18h: Per donar eines per conèixer quins són els nostres drets bàsics per quan ens dirigim a una entitat financera.

Les xerrades són gratuïtes i cal inscripció prèvia a la recepció de l'Antic Mercat de Sant Joan. Col·labora la Unió de Consumidors de Catalunya.

NOTÍCIES RELACIONADES

Programació d'activitats als equipaments de gent gran gener-març 2019.