PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Activitats del mes de març per a gent gran

Antic barri del Poblet BarcelonaVisita cultural: La Barcelona dels passatges. L'antic barri del Poblet

El dissabte, 2 de març, de 10 a 13h, dintre de les activitats per a la gent gran que s'organitzen a l'Antic Mercat de Sant Joan, està prevista una sortida a Barcelona, al barri de la Sagrada Família, per descobrir la història i part de la fisonomia d'aquest sector de Barcelona, i trobar edificis curiosos sorprenents.

Per assistir a aquesta visita cal que us inscriviu presencialment a l'Antic Mercat de Sant Joan, plaça Sant Joan, 1B, tel. 937 259 664. El preu de la sortida és de 9 euros.

 

Xina millenària Xerrada: Xina mil·lenària i enigmàtica

El dimectes, 13 de març, a les 18h, es farà una xerrada informativa per fer-nos viatjar a països lunyans. La xerrada serà a càrrec de la voluntària Cèlia Puig.

Per assistir cal que us inscriviu presencialment a l'Antic Mercat de Sant Joan, plaça Sant Joan, 1B, tel. 937 259 664. L'activitat és gratuïta.

 

 

Cuina xinesaCuina saludable: Cuina Xinesa

El dijous, 21 de març, de 10 a 12h, s'ha organitzat un taller per aprendre a cuinar plats originals i saludables de cuina xinesa. El taller serà a càrrec dels alumnes de Pre-laboral del Vapor Llonch.

Per assistir cal inscripció prèvia a l'Antic Mercat de Sant Joan, plaça Sant Joan, 1B, tel. 937 259 664. El material del taller és a càrrec de l'alumne.

Per a més informació sobre aquestes i altres activitats que s'organitzen als equipaments de gent gran consulteu la programació d'aquest primer trimestre de 2019.