PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

En marxa el Pla de Formació per a entitats de Gent Gran

El servei municipal de Cicles de Vida organitza durant l'any 2017 diverses formacions gratuïtes adreçades a les entitats de Gent Gran de la ciutat.

El Pla de Formació és fruit de les demanades i suggeriments proposats per les entitats participants en les reunions periòdiques de casals de Gent Gran i pretén ajudar en la tasca de gestió de les pròpies entitats. En concret enguany es duran a terme 4 tallers: Com demanar les subvencions del 2017 i com fer el projecte del Curs i/o activitats, el 14 de març.; Fiscalitat i contractació el Model 347 d’informació de proveïdors, el proper 25 d’abril; Fiscalitat 2 iniciació a la comptabilitat per la millora de la gestió de les entitats, prevista pel 10 d’octubre i Justificació de les Subvencions i Memòria, el 16 de Novembre. Totes les sessions es duran a terme de 10 a 12h. al Casal Pere Quart.

Aquest pla, a banda de les sessions formatives inclou dos recursos gratuïts més: les assessories i les tallers d'informàtica, a càrrec de la Fundació Cívica Oreneta del Vallès.

Més informació al telèfon: 93.725.96.64