PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Comencen les inscripcions als equipaments de gent gran

Ja podeu inscriure-us a les activitats programades en els equipaments municipals de gent gran. Del 13 al 18 de setembre els antics alumnes podran fer la renovació dels cursos que desitgin i a partir del 19 de setembre es podran inscriure els nous alumnes.

Dins les activitats previstes hi ha tallers per aprendre a treure profit als mòbils o tauletes, aprendre a moure’s per les xarxes socials; dins l’apartat d’arts, cultura i música podreu fer visites culturals, grups de tertúlia, debat, gaudir de la música, el cant coral, el teatre o la poesia. També disposeu d’un ampli ventall de tallers de manualitats, cuina, mandales, dibuix i pintura, juntament amb activitats físiques adaptades a les possibilitats de cadascú, al igual que tallers per activar el cervell, com jocs de taula, de memòria, d’habilitats cognitives. Completen l’oferta tallers de salut i prevenció (meditació, relaxació, mindfulness) i xerrades informatives de salut, entre d’altres.

Podeu anar a l’equipament més proper on us informaran de tots els tallers, horaris, preus i aconsellar-vos, segur que trobeu alguna activitat interessant.

Aqui podeu consultar les activitats dels diferents equipaments de gent gran