PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

Covid-19

Informació pràctica sobre el coronavirus

Per poder estar al dia de les notícies municipals, recomanacions i novetats sobre el coronavirus disposeu d'aquest web:

https://web.sabadell.cat/coronavirus

També hem obert un Telegram per oferir informació a la ciutadania amb motiu del coronavirus:

https://t.me/AjSabadell

I recordeu seguir canals oficials com el Canal Salut de la Generalitat de Catalunya: https://canalsalut.gencat.cat/ca/detalls/article/coronavirus

Infantil

 

Passa-t'ho bé
Te'l recomano
Tot el que trobaré
Tot el que faré
Bebeteca

REGIDORIA DE DRETS CIVILS I GÈNERE

La Regidoria de Drets Civils i Gènere té com a objectiu el desenvolupament de la nostra ciutat compromesa amb els valors, una ciutat gresol de ciutadans i ciutadanes que comparteixen drets i deures, que són solidaris i cooperen amb les altres persones, que acullen les persones nouvingudes des del valor de l’hospitalitat, que s’impliquen activament a favor de la igualtat entre dones i homes o contra qualsevol tipus de violència, que treballen a favor de l’autonomia personal i la llibertat, que aposten per l’emancipació dels i les joves i que, des de l’estima, el respecte i l’austeritat, creuen que la diversitat i la interacció són la base de la convivència. Descarregueu-vos el Pla Director.

La Regidoria treballa transversalment amb altres departaments i serveis de l'Ajuntament en la implementació de les polítiques en pro de la diversitat i la ciutadania. Vegeu els diferents Plans Transversals: Drets Civils i Ciutadania, Nova Ciutadania, Joventut, Igualtat de gènere, Diversitat de creences i  LGBTI i el Pla Estratègic de Cooperació. Vegeu també el seguiment i avaluació del Pla transversal de drets civils i ciutadania corresponent a l'any 2013.
 

La Regidoria promou la interlocució amb representants (associacions i actors) de la societat civil sabadellenca mitjançant diferents espais de participació: taula d'igualtat i LGBTI, de nova ciutadania, de joventut, de creences, consell de solidaritat i cooperació, consell de joves i comissió de la convivència.

 

CONSULTEU ELS WEBS DE LA REGIDORIA:

Regidoria de Drets Civils i Gènere

Nova Ciutadania

Diversitat i Interculturalitat

   Creences i Conviccions

   Oficina de Drets Civils

Cooperació

Gènere, Feminismes i LGTBI

Joves