PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
 
BIBLIOTEQUES

Devorallibres

Què és?

La Valentina, el Gènius, el PlayMe i el Bit t’acompanyen en l’aventura del Devorallibres! Prepara’t per explorar mons fantàstics, petar-te de riure i viure experiències inoblidables. L’objectiu és que tots els nens i nenes que venen a les Biblioteques de Sabadell descobreixin la màgia de llegir.

El Devorallibres és un concurs bianual que pretén fomentar el gaudi per la lectura de manera lúdica entre els infants de 7 a 12 anys que utilitzen el servei de Biblioteques Municipals de Sabadell. El concurs permet donar a conèixer el fons infantil de les biblioteques, potenciar la descoberta de títols, autors i il·lustradors referents, i premiar als bons lectors.

L’objectiu del concurs és convertir-se en devorallibres, llegint tants llibres com sigui possible fins a calmar la fam lectora i conèixer un munt d’històries diferents i personatges fantàstics. Si s’arriba als 60 punts, es podrà participar al sorteig de premis que es duu a terme a la festa final del Devorallibres.

La trajectòria

El concurs va estrenar-se l’any 2013 a la Biblioteca Vapor Badia, amb una participació inicial de 95 infants. El 2014 es va estendre també a les tres biblioteques de districte de Sabadell i van participar-hi 264 infants.

El 2015 i el 2016 es va organitzar a les set biblioteques que conformen la xarxa de lectura pública de la ciutat i va comptar amb la participació en cada edició de més de 400 infants.

El 2017 el Devorallibres va celebrar els primers 5 anys a les Biblioteques Municipals de Sabadell amb una gran festa. Des del 2013, han participat més de 1.600 nens i nenes i s'han llegit gairebé 10.000 llibres!

Com funciona?

Els participants han de llegir llibres de lectura i còmics per a la seva edat al llarg del concurs que els permeten acumular punts. Trobareu més informació sobre el funcionament del concurs al blog del Devorallibres, a les bases oficials i al fullet de benvinguda, que podeu descarregar al final d’aquesta pàgina.

Poden participar-hi infants de 7 a 12 anys.

Calendari

Amb els 5 anys, el concurs passa a ser bianual. La propera edició serà al 2019. Més informació al blog del Devorallibres.

Més informació:

També et pot interessar...

Biblioteca virtual
Préstec de llibres electrònics
Aplicació mòbil
Pregunta a la Biblioteca
Twitter
Facebook
3
4
5
6