CA EN ES

sumantpelsdretsDins el programa per commemorar el Dia Mundial dels Drets Humans, s’ha presentat al Centre Cívic de Can Rull el projecte "Joves i cooperació: sumant pels drets humans".

 

solEncara canten la cançó i estan molt més motivats a les classes de castellà que fan amb mi” explica la Jalifa, mestra dels nens i nenes de tercer curs de l’Escola Lal Andala.

tindoufManualitats, circ, ritmes i composició musical han estat algunes de les activitats que els i les joves de Sabadell han dut a terme a la primera edició dels camps de solidaritat als campaments de refugiats de Tindouf, en el marc de l’agermanament de Sabadell amb el poble sahrauí.

programa coopgenEls propers dies 28 i 29 de novembre es durà a terme una sessió formativa adreçada, bàsicament, a entitats de l'àmbit de la Cooperació.

 

cartell ddhh17-001Sabadell és una ciutat compromesa amb la defensa i protecció dels drets humans. Aquest programa d’activitats ofereix...

 

 

saharaUna comissió de professionals sanitaris de l’Hospital Parc Taulí i estudiants d’animació i integració sociocultural de l’Institut Ribot i Serra viatgen avui 10 de novembre als campaments de refugiats sahrauís... 

bandeau-2

Sabadell participa a la Conferència Europea de Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO), que enguany celebra la 42 edició a Paris.

 

 

 

MESCLAT PKLa trobada es durà a terme en tres punts de la ciutat: el Passeig de la Plaça Major, el Racó del Campanar i la Plaça del Doctor Robert.

 

tenderol
Tenderol, nom del programa Sabadellenc, té només equivalent a Sant Boi i Barcelona.

 

Una tretzena de nens i nenes del Sàhara passaran les seves vacances a Sabadell gràcies a les colònies d’estiu que organitza l’entitat Sabadell Acull Infants Sahrauís (SAIS)