PLÀNOL DE SABADELLAdreces i telèfons d'emergènciesFARMÀCIES DE GUÀRDIARESTRICCIÓ DE TRÀNSIT
CA EN ES

logoplataformarefugiatsEls diferents membres de la Plataforma insten a tots els països d'Europa a unir esforços per compartir l'acollida i protecció dels sol·licitants d'asil i altres refugiats.

 

 

colombiaEl proper dilluns 26 de febrer, a les 18.30 h a la seu del Col·legi d'Advocats de Sabadell (c. de Lacy, 15)

 

 

sumantpelsdretsDins el programa per commemorar el Dia Mundial dels Drets Humans, s’ha presentat al Centre Cívic de Can Rull el projecte "Joves i cooperació: sumant pels drets humans".

 

solEncara canten la cançó i estan molt més motivats a les classes de castellà que fan amb mi” explica la Jalifa, mestra dels nens i nenes de tercer curs de l’Escola Lal Andala.

tindoufManualitats, circ, ritmes i composició musical han estat algunes de les activitats que els i les joves de Sabadell han dut a terme a la primera edició dels camps de solidaritat als campaments de refugiats de Tindouf, en el marc de l’agermanament de Sabadell amb el poble sahrauí.

programa coopgenEls propers dies 28 i 29 de novembre es durà a terme una sessió formativa adreçada, bàsicament, a entitats de l'àmbit de la Cooperació.

 

cartell ddhh17-001Sabadell és una ciutat compromesa amb la defensa i protecció dels drets humans. Aquest programa d’activitats ofereix...

 

 

saharaUna comissió de professionals sanitaris de l’Hospital Parc Taulí i estudiants d’animació i integració sociocultural de l’Institut Ribot i Serra viatgen avui 10 de novembre als campaments de refugiats sahrauís... 

bandeau-2

Sabadell participa a la Conferència Europea de Suport al Poble Sahrauí (EUCOCO), que enguany celebra la 42 edició a Paris.

 

 

 

MESCLAT PKLa trobada es durà a terme en tres punts de la ciutat: el Passeig de la Plaça Major, el Racó del Campanar i la Plaça del Doctor Robert.